Akciók

Ballagási akció!

A 0.7 l-es Thank you ökopalackhoz ajándékba adunk 1 db "Élvezem a tanulást" feliratú poharat! Az ajándék pohár értéke: 2.800.- Ft! Az akció időtartama: 2018. május 15 - június 30. Más akcióval nem összevonható. Viszonteladóinknál nem, csak a webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes futárszolgálattal történő házhozszállítás választása esetén.

Válasszon ajándék poharat a Cadus kancsóhoz!

Májusban igazán egyedi AJÁNDÉK jár a kristályos és a fehér élet virága szimbólumos 1 literes Cadus kancsóhoz, amely nem más, mint a szájjal fújt, elegáns vonalvezetésű Jasmina pohár! Válassza ki, hogy a fehér vagy a színes élet virága szimbólumos poharat kéri és most megkapja tőlünk ajándékba a kancsó mellé! Az ajándék pohár értéke: 4.560.- Ft! Az ajándék poharat webáruházunkban a Kosár oldalon lehet kiválasztani. Az akció időtartama: 2018. május 7-31. Más akcióval nem összevonható. Viszonteladóinknál nem, csak a webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes futárszolgálattal történő házhozszállítás választása esetén.

Calix pálinkáspohár szettünk most díszcsomagolásban kapható!

A Calix pálinkás pohár szetthez most egy 1800.- Ft értékű díszdobozt adunk ajándékba! Figyelem! Az akció - viszonteladóinknál nem! - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Air-ion vízpermetező spray + bio rózsavíz 50%-os kedvezménnyel!

Ha együtt vásárol Air-ion vízpermetező spray-t és rózsavizet, akkor a rózsavíz féláron, azaz 1790.- Ft helyett, csupán 895.- Ft-ért lehet Öné! Figyelem! Az akció - viszonteladóinknál nem! - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Lucerna füstölő-mécses + füstölőkeverék 50%-os kedvezménnyel!

Ha együtt vásárol Lucerna füstölő-mécsest és füstölő-keveréket, akkor a füstölő-keverék féláron, azaz 2170.- Ft helyett, csupán 1085.- Ft-ért lehet Öné! Figyelem! Az akció - viszonteladóinknál nem! - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!