Akciók

Föld Világnapja AKCIÓ!

A Föld Világnapja alkalmából 2018. április 1. és 30. között a kifutó Thank you ökopalackok -1.000.- Ft kedvezménnyel kaphatóak webáruházunkban! Figyelem! Az akció csak a kifutó Thank you ökopalackra vonatkozik, melyek alján Thank you felirat szerepel. A Lagoena palackokra és az új Thank You ökopalackokra - melyek alján élet virága szimbólum van - az akció nem vonatkozik. Az akció - viszonteladóinknál nem! - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes futárszolgálattal történő házhozszállítás választása esetén! Más akcióval (pl.: 10% kedvezmény hírlevél feliratkozásért) nem összevonható!

Air-ion vízpermetező spray + bio Vodicai Levendula aromavíz 50%-os kedvezménnyel!

Ha együtt vásárol Air-ion vízpermetező spray-t és bio Vodicai Levendula aromavizet, akkor az aromavíz féláron, azaz 1790.- Ft helyett, csupán 895.- Ft-ért lehet Öné! Figyelem! Az akció - viszonteladóinknál nem! - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Calix pálinkáspohár szettünk most díszcsomagolásban kapható!

A Calix pálinkás pohár szetthez most egy 1800.- Ft értékű díszdobozt adunk ajándékba! Figyelem! Az akció - viszonteladóinknál nem! - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Air-ion vízpermetező spray + bio rózsavíz 50%-os kedvezménnyel!

Ha együtt vásárol Air-ion vízpermetező spray-t és rózsavizet, akkor a rózsavíz féláron, azaz 1790.- Ft helyett, csupán 895.- Ft-ért lehet Öné! Figyelem! Az akció - viszonteladóinknál nem! - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Lucerna füstölő-mécses + füstölőkeverék 50%-os kedvezménnyel!

Ha együtt vásárol Lucerna füstölő-mécsest és füstölő-keveréket, akkor a füstölő-keverék féláron, azaz 2170.- Ft helyett, csupán 1085.- Ft-ért lehet Öné! Figyelem! Az akció - viszonteladóinknál nem! - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!