Az élet virága

Élet Virága szimbólumAz élet virága a teremtés prototípusa

Ez az erőteljes szimbólum egyfajta kifejező formája annak, amit olykor „szent geometriaként” emlegetnek. Sok kultúrában és vallásban megtalálható – ugyanúgy termékeinkben is. És jó okkal. Egyszerű szépségével és tökéletességével, a teremtés újra és újra megújuló folyamatának szimbóluma. Formájával hozzájárul a víz harmonikus újrarendeződéséhez. Az Élet Virága számos érintkező körből áll. A kiindulási pont a középen lévő kör. A kör közepén egyszerű geometrikus forma helyezkedik el, ami azt sugallja, hogy eredetileg minden élet egyetlen forrásból fakadt. A kulcsszó: a sejtosztódás. A sejtosztódás addig folytatódik, amíg minden teremtmény elérte végleges, harmonikus formáját. A szimbólumot beledolgoztuk a termékekbe, az ezen termékekben tárolt víz az Élet Virágán keresztül emlékezni fog erre az „őskódra”. A víz ismét szimmetrikusan, alapstruktúrájának, a hatszögnek megfelelően rendeződik el. És ugyanez az eredeti hexagonális alapforma található meg az élet virágában is!

Mivel minden termékünk az aranymetszés elve alapján készül, mindegyik élő, strukturált vizet ad. A termékek, amelyek alján az Élet Virága szimbólum van, további információkkal gazdagítják a vizet.

Négy különböző Élet Virága változat van, amelyek mintegy fűszerként jobbá és gazdagabbá teszik a strukturált vizet. A színek különböző érzelmeket és asszociációkat ébresztenek. Az Élet Virágát 600 °C fokon, kívülről égetik a termékekbe.

 

Változatok:

Javasoljuk, hogy a különböző színek közül megérzés alapján válasszunk, de segítségünkre lehetnek az alábbi leírások is:


ARANY
(24 karátos arany)

A színek közül a világ minden táján a legnépszerűbb az arany változat. A történelem során az aranyat mindig is az energiával társították. Így az arany Élet virága a vitalizált vizet életerő energiával gazdagítja.


FEHÉR

A fehér színt a tisztasággal, a jósággal, az őszinteséggel, a kezdettel,  az ártatlansággal és a tökéletességgel társítjuk.  A fehér Élet virága segít kitágítani az érzékelést és az  észlelést, növeli a nyitottságot és az új lehetőségek észrevételének képességét.


SZÍNES

A szivárvány látványa örömet okoz nekünk, embereknek. Színei pozitív hatással vannak ránk. A színes Élet virága a vitalizált vizet optimizmussal tölti fel, erősíti a világ és önmagunk felé érzett pozitív hozzáállásunkat.


PLATINA

A földkéregnek csupán 0,005 milliomod része platina. Bolygónkon tehát ez egy rendkívül ritka rém, így birtokosaik igazán büszkék lehetnek rá. A platina Élet virága az önbizalmat erősíti, önmagunk elfogadását és szeretetét.