Dr. Masaru Emoto vízkísérletei

Dr. Masaru Emoto elismert japán tudós közel 20 éve foglalkozik víz-kísérletekkel, a vízkristályok külső ingerekre történő változásaival. Dr. Masaru Emoto vízkísérletei során több mint 10.000, a világ különböző helyeiről származó vízminta kristályszerkezetét örökítette meg, oly módon, hogy a vízmintákat lefagyasztotta és egy speciális módszerrel lefényképezte azokat.

Dr. Emoto először a vízminták kristályai közötti eltérésekre figyelt fel. A természetes, tiszta vizek kristályai gyönyörű, hibátlan, teljes hatos-szerkezettel rendelkeztek, míg a klórozott csapvízben legtöbbször ki sem alakultak, vagy ha mégis, akkor torzak vagy hiányosak lettek.

Masaru Emoto vízkristályképek

Ezt követően dr. Emoto vizsgálni kezdte, hogy a kémiai és vegyi szennyezéseken túlmenően, a vizuális ingerekre is reagál-e a víz. Egy papírlapra különböző szavakat írtak – mint például szeretet, hála vagy köszönöm -, majd a papírt ráragasztották egy pohár vízre, úgy hogy az írás befelé nézzen. Gyönyörű, teljes, hatszögletű kristályok alakultak ki. Elvégezték ugyanezt a kísérletet negatív értelmű kifejezésekkel, mint például az “undorodom tőled”. Ilyenkor nem képződtek kristályok, vagy csak rettentően sötét, zavaros és töredezett formájúak.

Masaru Emoto kedvenc vízkristálya

“A leggyönyörűbb és legkifinomultabb kristály amelyet valaha láttam a kristály, amely a szeretet és hála szavak hatására jött létre. Úgy nézett ki, mintha a víz boldogságát egy nyíló virág megalkotásával ünnepelte volna.” – írja könyvében Dr. Emoto.

A vízkristály-kísérletek bebizonyították, hogy a gondolatok, a szavak és az érzelmek hatást képesek kifejteni! Érdemes tehát megválogatni azokat, hiszen ez a kulcsa önmagunk és ezáltal világunk gyógyulásának.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.