Mit fejez ki a termékeinkben lévő Élet Virága szimbólum?

Az Élet Virága – A teremtés prototípusa

Ez az erőteljes szimbólum egyfajta kifejező formája annak, amit olykor „szent geometria“ -ként emlegetnek. Sok kultúrában és vallásban megtalálható – ugyanúgy termékeinkben is. És jó okkal. Egyszerű szépségével és tökéletességével, a teremtés újra és újra megújuló folyamatának szimbóluma.

Formájával hozzájárul a víz harmonikus újrarendeződéséhez.

Az Élet Virága számos érintkező körből áll. A kiindulási pont a középen lévő kör. A kör közepén egyszerű geometrikus forma helyezkedik el, ami azt sugallja, hogy eredetileg minden élet egyetlen forrásból fakadt. A kulcsszó: a sejtosztódás. A sejtosztódás addig folytatódik, amíg minden teremtmény eléri végleges, harmonikus formáját.

Az Élet Virága szimbólumot beledolgoztuk a Nature’ Design termékekbe, az ezen termékekben tárolt víz az Élet Virágán keresztül emlékezni fog erre az „őskód“-ra. A víz ismét szimmetrikusan, alapstruktúrájának, a hexagonnak megfelelően rendeződik el. És ugyanez az eredeti hexagonális alapforma található meg az Élet Virágában is!

Mivel minden termékünk az aranymetszés elve alapján készül, mindegyik élő vizet ad. A termékek, amelyek alján az Élet Virága szimbólum van, további információkkal gazdagítják a vizet. Négy különböző Élet Virága változat van, amelyek mintegy fűszerként jobbá és gazdagabbá teszik az élő vizet. A színek különböző érzelmeket és asszociációkat ébresztenek.

Az Élet Virágát 600 °C fokon, kívülről égetik a termékekbe.

Élet Virága szimbólum

Megérzés, tetszés szerint is kiválaszthatjuk az Élet Virágát, vagy az alábbiak alapján:

Arany (24 karátos)

Az arany változat a legnépszerűbb az egész világon. Az emberi történelem során az arany mindig is ismert volt energetizáló erejéről, ezért gazdagítja ez a virág az élő vizet életerő energiával.

Színes

A szivárvány látványa mindenkit vidámsággal tölt el. A szivárvány színei saját külön frekvenciáikon vibrálnak, s ezért pozitív hatással bírnak, s ez a vizet is optimizmussal tölti fel – s ilyenné válik a mi hozzáállásunk a világhoz és önmagunkhoz is.

Fehér

A fehér szín a tisztaság jelképe. A jósággal, a becsületességgel, a kezdettel, az ártatlansággal, a tökéletességgel társítható, növeli az új lehetőségek felé való nyitottságot, az intuitivitást.

Platina

A földkéreg csak 0,005 milliomodrészben tartalmaz platinát. Ritkasága révén birtoklására büszkék lehetünk s így megerősíthetjük önbizalmunkat és önmagunk szeretetét.

Legnépszerűbb Élet virága szimbólumos kancsónk

Az 1,3 literes Alladin kancsó – talpán az arany Élet virága szimbólummal – évek óta a legnépszerűbb termékünk!
Ismerje meg Ön is, ide kattintva!