A víz az élet eredeti forrása

Bárki, aki valaha is ivott hegyi patakból, megtapasztalhatta, milyen erényekkel bír a friss forrásvíz. Az otthoni csapból folyó víz már nem olyan ízletes és energetizáló. Nem is csoda, hiszen gondoljunk csak bele, mekkora utat tesz meg, milyen mértékű vegyi behatásoknak és környezetszennyezésnek van kitéve a hűs víz, amíg elér hozzánk.

A svájci Nature’s Design egyedülálló üveg- és porcelántermékei az aranymetszés arányai alapján megtervezett különleges formavilágunknak köszönhetően – laborvizsgálatokkal igazolhatóan – már 3 perc alatt rendezik a víz kristályszerkezetét, strukturált, élő vizet hoznak létre.

Ahhoz, hogy vizuálisan dokumentáljuk, mennyire változik meg a víz szerkezete, “előtte” és “utána” fotókat készítettünk a vízkristályokról minden Nature's Design termékben.

A teszteredmények a svájci Uttingen E. F. Braun laboratóriumából származnak. Az összes vízmintát a dr. Masaru Emoto által kifejlesztett módszerrel fényképezték. Minden Nature’s Design termékben tárolt vízminta igen pozitív változást mutat, finom, szimmetrikus kristályszerkezet jellemzi. Ezeket a változásokat a termékek formái hozzák létre és tartják fenn, ezek adnak a víznek friss, eredeti, természetes zamatot - olyan természetközelit, amilyet csak lehet.

tmp-3-1.jpg.127x127_q85

Előtte

A vezetékes vizet legyengíti a természetellenesen magas vízvezeték-nyomás és a hosszú csöveken történő szállítás.

tmp-3-2.jpg.127x127_q85

Utána

A Nature's Design kancsóba töltött vezetékes víznek már 3 perc is elegendő, hogy újra élővé váljon!

A vizsgálati eredmények az EF Braun laborból (CH-3628 Uttigen, Svájc) származnak.
A vízkristályok fotói a dr. Masaru Emoto által kifejlesztett eljárás szerint készültek.