Akciók

Iskolakezdési AKCIÓ! A 0.5 l-es Thank you ökopalackhoz egy "Élvezem a tanulást" feliratú Mythos poharat adunk ajándékban! Az akció időtartama: 2018. augusztus 1-szeptember 15. Figyelem! Az akció viszonteladóinknál nem, csak a webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes házhozszállítás választása esetén. Más akcióval (pl. feliratkozásért kapott 10%-os kupon) nem összevonható!

Calix pálinkáspohár szettünk most díszcsomagolásban kapható!

A Calix pálinkás pohár szetthez most egy 1800.- Ft értékű díszdobozt adunk ajándékba! Figyelem! Az akció - viszonteladóinknál nem! - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Air-ion vízpermetező spray + bio rózsavíz 50%-os kedvezménnyel!

Ha együtt vásárol Air-ion vízpermetező spray-t és rózsavizet, akkor a rózsavíz féláron, azaz 1790.- Ft helyett, csupán 895.- Ft-ért lehet Öné! Figyelem! Az akció - viszonteladóinknál nem! - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Lucerna füstölő-mécses + füstölőkeverék 50%-os kedvezménnyel!

Ha együtt vásárol Lucerna füstölő-mécsest és füstölő-keveréket, akkor a füstölő-keverék féláron, azaz 2170.- Ft helyett, csupán 1085.- Ft-ért lehet Öné! Figyelem! Az akció - viszonteladóinknál nem! - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!