Akciók

Föld napja akció!

A Föld Napja alkalmából egész áprilisban ajándék vászontáskát adunk minden Lagoena és Thank you ökopalack / öko cumisüveg mellé webáruházunkban. Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Nyereményjáték!

Nyerjen páros belépőjegyet az április 13-14-én megrendezésre kerülő Csak a Mentes Tavaszi Vásárra! Válaszoljon helyesen egy egyszerű kérdésre és máris részt vesz a sorsoláson az 5 db páros belépőért! Sorsolás időpontja: 2019. április 10. A vásáron kiállítóként veszünk részt a Nature's Design egyedi formatervezésű, strukturált víz készítő üvegtermékeivel. Várjuk szeretettel standunknál: nyereményjátékkal, akciókkal és kóstolóval!

Lucerna füstölő-mécses + füstölőkeverék 50%-os kedvezménnyel!

Ha együtt vásárol Lucerna füstölő-mécsest és füstölő-keveréket, akkor a füstölő-keverék féláron, azaz 2170.- Ft helyett, csupán 1085.- Ft-ért lehet Öné! Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!