Akciók

A kapcsolatok hónapja akció!

2 db-os akciós pohárszett, mely tartalmaz egy hasi csakra poharat (harmónia felirattal) valamint egy szívcsakra poharat (szeretet felirattal). A szettben a második pohár 50% kedvezménnyel kapható! Az akció csak a készlet erejéig érvényes, kizárólag a webáruházunkban leadott megrendelésekre, viszonteladóinknál nem. Más akcióval (pl.: 10% kedvezmény hírlevél feliratkozásért) nem összevonható.

Kristálytartós Cadus kancsó + Jasmina pohár akció!

1 db 1.5 l-es, kristálytartós Cadus kancsó + 2 db színes élet virága szimbólumos Jasmina pohár kedvezménnyel! Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Élet virága szimbólumos Cadus kancsó + Jasmina pohár akció!

1 db 1.5 l-es, fehér élet virága szimbólumos Cadus kancsó + 2 db fehér élet virága szimbólumos Jasmina pohár kedvezménnyel! Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Élet virága amulett + illóolaj keverék akció!

Újdonságunk a rozsdamentes acélból készült, kinyitható, aromaterápiás élet virága amulett medál. Az amuletthez tartozik 7 db színes filcpárna, a csakrák színeiben + 1 db fehér párnácska. A filcpárnára rácseppentve az illóolajat, majd azt a medálba helyezve, a kellemes illatot egész nap élvezhetjük. A Ragyogó nap illóolaj keverékkel télen sem kell nélkülöznünk az éltető napsugarak energiáját, mert minden cseppje hordozza a napfényt és a vidámságot. Az amulett és az illóolaj keverék most 10% kedvezménnyel kapható webáruházunkban. Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Relax csomag

Kapcsolódjon ki a mindennapokban az ízek és a zene segítségével! Karácsonyi ajándéknak is tökéletes Relax csomagunk tartalmaz 2 db élet virága szimbólumos Shinno bögrét valamint egy AJÁNDÉK Kövi Szabolcs CD-t! Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes a készlet erejéig!

Wellness csomag

Pihenjen aroma- és zeneterápiával! A Wellness csomag tartalmaz 1 db Lucerna füstölő- és aromaolaj-párologtatót, 1 db Illatkör Aromaterápia Lélegezz illóolaj keveréket valamint egy ajándék Kövi Szabolcs CD-t! Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes a készlet erejéig!

Ökopalack csomagajánlatok!

Az akciós csomagajánlatok tartalmaznak egy ökopalackot, valamint egy ökopalackos vászon-bevásárlótáskát és egy pótkupakot. Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Könyvcsomag akció!

Az akciós könyvcsomag tartalmazza dr. Masaru Emoto: A víz üzenetei (DVD melléklettel) és dr. Masaru Emoto - Jürgen Fliege: A víz gyógyító ereje c. könyveit. Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Air-ion spray + bio rózsavíz 50%-os kedvezménnyel!

Vásároljon együtt Air-ion spray-t és bio rózsavizet, ekkor ez utóbbi féláron, csupán 1100.- Ft-ért az Öné lehet! Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Lucerna füstölő-mécses + füstölőkeverék 50%-os kedvezménnyel!

Vásároljon együtt Lucerna füstölő- és aromaolaj-párologtatót valamint füstölő-keveréket, ekkor a füstölő-keverék féláron, csupán 1125.- Ft-ért az Öné lehet! Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!