Akciók

Ökopalack csomagajánlatok!

Az akciós csomagajánlatok tartalmaznak egy ökopalackot, valamint egy ökopalackos vászon-bevásárlótáskát és egy pótkupakot. Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Könyvcsomag akció!

Az akciós könyvcsomag tartalmazza dr. Masaru Emoto: A víz üzenetei (DVD melléklettel) és dr. Masaru Emoto - Jürgen Fliege: A víz gyógyító ereje c. könyveit. Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Air-ion spray + bio rózsavíz 50%-os kedvezménnyel!

Vásároljon együtt Air-ion spray-t és bio rózsavizet, ekkor ez utóbbi féláron, csupán 1100.- Ft-ért az Öné lehet! Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Lucerna füstölő-mécses + füstölőkeverék 50%-os kedvezménnyel!

Vásároljon együtt Lucerna füstölő- és aromaolaj-párologtatót valamint füstölő-keveréket, ekkor a füstölő-keverék féláron, csupán 1125.- Ft-ért az Öné lehet! Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!