Akciók

Szülinapi akció: Családi csomag!

A 15%-os kedvezménnyel kapható Családi csomag tartalmaz egy 1.3 literes arany élet virága szimbólumos Alladin kancsót, valamint 4 db különböző (arany, platina, fehér és színes) élet virága szimbólumos Mythos poharat. Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Szülinapi akció: Kristályos Cadus kancsó + ajándék

Az 1 literes kristálytartós Cadus kancsóhoz akciónk keretében egy 2900.- Ft értékű Mythos poharat adunk ajándékba! Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Szülinapi akció: Élet virága Cadus kancsó + ajándék

Az 1 literes fehér élet virága szimbólumos Cadus kancsóhoz akciónk keretében egy 2900.- Ft értékű Mythos poharat adunk ajándékba! Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Szülinapi akció: Air-ion spray + rózsavíz

A csomag tartalmaz egy Air-ion vízpermetező spray-t és egy 250 ml-es Bio Rózsavizet. A csomagban a Bió Rózsavíz 50% kedvezménnyel kapható! Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Tértisztítás levendulával akciós csomag!

A csomag tartalmaz egy Air-ion vízpermetező spray-t, egy Vodicai Levendula Aromavizet valamint egy AJÁNDÉK KÖNYVET: Georg Huber: Tértisztítás című munkáját. Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Tértisztítás füstöléssel akciós csomag

A csomag tartalmaz egy Lucerna füstölő- és aromaolaj párologtatót, valamint két AJÁNDÉK TERMÉKET: egy Nyugalom füstölőkeveréket valamint Georg Huber: Tértisztítás című könyvét. Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Élet virága amulett + illóolaj keverék akció!

Újdonságunk a rozsdamentes acélból készült, kinyitható, aromaterápiás élet virága amulett medál. Az amuletthez tartozik 7 db színes filcpárna, a csakrák színeiben + 1 db fehér párnácska. A filcpárnára rácseppentve az illóolajat, majd azt a medálba helyezve, a kellemes illatot egész nap élvezhetjük. A Lélegezz illóolaj keverék fertőtlenítő, légfrissítő, tértisztító illóolaj keverék, mely jó szolgálatot tesz a megfázásos időszakban - megelőzésre és már kialakult betegség esetén egyaránt. Az amulett és az illóolaj keverék most 10% kedvezménnyel kapható webáruházunkban. Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Wellness csomag

Pihenjen aroma- és zeneterápiával! A Wellness csomag tartalmaz 1 db Lucerna füstölő- és aromaolaj-párologtatót, 1 db Illatkör Aromaterápia Lélegezz illóolaj keveréket valamint egy ajándék Kövi Szabolcs CD-t! Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes a készlet erejéig!

Ökopalack csomagajánlatok!

Az akciós csomagajánlatok tartalmaznak egy ökopalackot, valamint egy ökopalackos vászon-bevásárlótáskát és egy pótkupakot. Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Könyvcsomag akció!

Az akciós könyvcsomag tartalmazza dr. Masaru Emoto: A víz üzenetei (DVD melléklettel) és dr. Masaru Emoto - Jürgen Fliege: A víz gyógyító ereje c. könyveit. Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!