Akciók

Gyökércsakra pohár + Cadus kancsó akció!

Az 1 literes, fehér élet virága szimbólumos Cadus kancsóhoz most ajándékba adunk 1 db Gyökércsakra poharat! Az akció időtartama: 2019. február 1 - március 15. Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Gyökércsakra pohár + könyv akció!

Dr. Masaru Emoto és Jürgen Fliege: A víz gyógyító ereje című könyvét és Gyökércsakra poharunkat együtt kínáljuk akcióban 4.900.- Ft-ért! Az akció időtartama: 2019. február 1 - március 15. Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Lucerna füstölő-mécses + füstölőkeverék 50%-os kedvezménnyel!

Ha együtt vásárol Lucerna füstölő-mécsest és füstölő-keveréket, akkor a füstölő-keverék féláron, azaz 2170.- Ft helyett, csupán 1085.- Ft-ért lehet Öné! Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!