Akciók

Alladin szett akció

Igazi családi ajándék a szemet gyönyörködtető Alladin készlet - mely tartalmaz egy 1.3 literes Alladin kancsót arany élet virága szimbólummal, valamint 4 db arany élet virága szimbólumos Mythos poharat. Karácsonyi akciónkban most 31.860.- Ft helyett 25.880.- Ft-ért kínáljuk! Figyelem! Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes.

Shinno bögre akció

Karácsonyi ajánlatunk a tea- és kávékedvelőknek: 2 db élet virága szimbólumos Shinno bögre mellé most egy 1.090.- Ft értékű Paleo Receptkönyvet adunk ajándékba. Figyelem! Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes.

Pohár szett akció

Színes, vidám, fiatalos ajándék a pozitív megerősítéseket és szimbólumokat tartalmazó pohárkészlet, mely most 25% kedvezménnyel kapható webáruházunkban! Figyelem! Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes.

Kristályos Cadus kancsó + ajándék könyvek

Vásároljon 1 vagy 1.5 literes, kristályos Cadus kancsót és megajándékozzuk egy kristályokról szóló könyvvel. Az akció 2018. december 15-ig érvényes. Más akcióval (pl. 10%-os kupon hírlevél feliratkozásért) nem összevonható. Az akció - viszonteladóinknál nem - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

2 db Calix fehérboros pohár akció!

2 db Calix fehérboros pohár vásárlása esetén 10% kedvezményt biztosítunk! Az akció viszonteladóinkánál nem érvényes, csak webáruházunkban. Más akcióval nem összevonható.

2 db Calix vörösboros pohár akció!

2 db Calix vörösboros pohár vásárlása esetén 10% kedvezményt biztosítunk! Az akció viszonteladóinkánál nem érvényes, csak webáruházunkban. Más akcióval nem összevonható.

Calix pálinkáspohár szettünk most díszcsomagolásban kapható!

A Calix pálinkás pohár szetthez most egy 1800.- Ft értékű díszdobozt adunk ajándékba! Figyelem! Az akció - viszonteladóinknál nem! - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Air-ion vízpermetező spray + bio rózsavíz 50%-os kedvezménnyel!

Ha együtt vásárol Air-ion vízpermetező spray-t és rózsavizet, akkor a rózsavíz féláron, azaz 1790.- Ft helyett, csupán 895.- Ft-ért lehet Öné! Figyelem! Az akció - viszonteladóinknál nem! - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!

Lucerna füstölő-mécses + füstölőkeverék 50%-os kedvezménnyel!

Ha együtt vásárol Lucerna füstölő-mécsest és füstölő-keveréket, akkor a füstölő-keverék féláron, azaz 2170.- Ft helyett, csupán 1085.- Ft-ért lehet Öné! Figyelem! Az akció - viszonteladóinknál nem! - csak a Webáruházunkban leadott megrendelésekre érvényes!