Élet Virága szimbólumAz élet virága a teremtés prototípusa

Ez az erőteljes szimbólum egyfajta kifejező formája annak, amit olykor „szent geometriaként” emlegetnek. Sok kultúrában és vallásban megtalálható – ugyanúgy termékeinkben is. És jó okkal. Egyszerű szépségével és tökéletességével, a teremtés újra és újra megújuló folyamatának szimbóluma. Formájával hozzájárul a víz harmonikus újrarendeződéséhez. Az Élet Virága számos érintkező körből áll. A kiindulási pont a középen lévő kör. A kör közepén egyszerű geometrikus forma helyezkedik el, ami azt sugallja, hogy eredetileg minden élet egyetlen forrásból fakadt. A kulcsszó: a sejtosztódás. A sejtosztódás addig folytatódik, amíg minden teremtmény elérte végleges, harmonikus formáját. A szimbólumot beledolgoztuk a termékekbe, az ezen termékekben tárolt víz az Élet Virágán keresztül emlékezni fog erre az „őskódra”. A víz ismét szimmetrikusan, alapstruktúrájának, a hatszögnek megfelelően rendeződik el. És ugyanez az eredeti hexagonális alapforma található meg az élet virágában is!

Mivel minden termékünk az aranymetszés elve alapján készül, mindegyik strukturált vizet ad.

Négy különböző Élet Virága változat van, amelyek mintegy fűszerként jobbá és gazdagabbá tehetik a strukturált vizet. A színek különböző érzelmeket és asszociációkat ébresztenek. Az Élet Virágát 600 °C fokon, kívülről égetik a termékekbe.

 

Változatok:

Javasoljuk, hogy a különböző színek közül megérzés alapján válasszunk, de segítségünkre lehetnek az alábbi leírások is:


ARANY
(24 karátos arany)

A színek közül a világ minden táján a legnépszerűbb az arany változat. A történelem során az aranyat mindig is az energiával társították.

FEHÉR

A fehér színt a tisztasággal, a jósággal, az őszinteséggel, a kezdettel,  az ártatlansággal és a tökéletességgel társítjuk.  A fehér Élet virága segít kitágítani az érzékelést és az  észlelést, növeli a nyitottságot és az új lehetőségek észrevételének képességét.


SZÍNES

A szivárvány látványa örömet okoz nekünk, embereknek. Színei pozitív hatással vannak ránk, erősítik a világ és önmagunk felé érzett pozitív hozzáállásunkat.


PLATINA

A földkéregnek csupán 0,005 milliomod része platina. Bolygónkon tehát ez egy rendkívül ritka rém, így birtokosaik igazán büszkék lehetnek rá. A platina az önbizalmat erősíti, önmagunk elfogadását és szeretetét.