Finom strukturált víz egyszerűen

Sok olvasónk kérdezte tőlünk, hogy miért finomabb a strukturált víz? Számtalan visszajelzés szól arról, hogy a lágy, selymes íz hatásának köszönhetően újra szomjasnak érzik magukat, újra elegendő vizet tudnak inni.

A vizet többféleképpen lehet kezelni, amelynek egyik útja – amikor a kémiai összetételére hatunk – a víz tisztítása. De a víz íze nem csak a kémiai összetételétől, hanem a fizikai állapotától is függhet. A víz fizikai állapotáról, annak struktúrája, azaz vízkristály-szerkezete tanúskodik, amely laboratóriumi körülmények között a víz fagyott állapotában mutatkozik meg. Dr. Masaru Emoto vizsgálatai szerint a vízkristályok a vízben lévő rezgések ábrái, a rezgés pedig energia, információ, maga az élet. A természetben lévő forrásvizek kristályszerkezete szabályos hatszögletű, ezt a formát nevezzük strukturált víznek. Ezzel szemben a csapvíz szerkezete, a csőhálózatban lévő nyomás hatására meglehetősen rendezetlen struktúrájú, amelyről nem a tökéletesség, a tiszta forma jut az eszünkbe.

Tovább

Az időskori dehidratáció 6 oka

M. J. Pangman amerikai vízkutató Hexagonális víz című könyvében rámutat, minél idősebbé válunk, annál nehezebb szervezetünk megfelelő hidratáltságát fenntartani. Ennek okai, hogy a korosodással minden esetben együtt jár a test teljes víztartalmának, valamint a sejteken belüli víz százalékarányának a csökkenése. Mi az oka ezeknek a folyamatoknak, és mit tehetünk a mérséklésükért?

Tovább

Harmonizálja csakráit strukturált vízzel!

Az ősi indiai gyógyászat szerint 7 fő csakra, azaz energiaközpont található az emberi testben, amelyek a finom energiák áramlását irányítják. A csakrák kiegyensúlyozatlan működése problémát okozhat a hozzájuk tartozó életterületeken és testi tüntetek formájában is megnyilvánulhat.

A svájci Nature’s Design – az aranymetszés arányai alapján megtervezett – üveg- és porcelántermékei rendezik, strukturálják a víz kristályszerkezetét, így az könnyen képes felvenni az információt. A Mythos csakra poharak tartalmazzák a csakrák harmonikus működéséhez szükséges információkat: a csakrához tartozó szín, szimbólum és pozitív megerősítő kifejezés formájában. Ezen információkat veszi fel a strukturált víz és juttatja be sejtszinten a szervezetünkbe, így segíthet csakráink egyensúlyba hozásában. A poharak készletben, vagy egyenként is megvásárolhatóak.

Tovább

Meríts erőt strukturált vízből!

Ki vagy? Mi az életfeladatod? Mire vagy hivatott? Évezredek óta bárkinek, aki választ szeretne kapni ezekre a kérdésekre, befelé kell fordulnia, hogy belső erejére rátalálva kapja meg a feleleteket, és az útmutatást a boldog és kiteljesedett élethez.

Belső erőnket megtalálni, azonban olykor nem könnyű feladat. Öröklött vagy tanult minták, hiedelmek – sokszor teljesen tudattalanul – állják utunkat e nemes cél elérése előtt. S ha az erőt homály fedi, úgy érezhetjük csak sodródunk az élet tengerén az épp aktuális széljárás szerint. Belső erő nélkül vállalkozókedvünket, kapcsolatainkat önbizalomhiány, túlzott megfelelési vágy vagy félelem rombolja. Valódi vágyaink és álmaink elnyomását vagy semmibe vételét a test leggyakrabban emésztőrendszeri tünetekkel jelzi, például túlzott súlygyarapodással, emésztési zavarokkal.

A bátorság csakrája

Az ősi indiai gyógyászat szerint 7 csakra, azaz energiaközpont helyezkedik el az emberi testben, amelyek a finom energiák áramlását irányítják.

A személyiségünk belső erejére a 3. csakrában találunk rá, melyet köldök- vagy napfonat-csakrának is neveznek. A napfonat-csakra harmonikus működésekor elfogadjuk és megbecsüljük önmagunkat. Merünk kockázatot is vállalni, mivel tudjuk, hogy képesek vagyunk megbirkózni bármivel, ami csak következik. Személyiségünk erős, tiszteljük önmagunkat és másokat, spontánul és fölszabadultan éljük életünk. Céltudatosság, hatékonyság és kitartás jellemez bennünket, s belső hangunk kedvesen így szól hozzánk: „Megbecsülöm és szeretem önmagam, és olyannak fogadom el, amilyen vagyok. Nyitott vagyok, megérdemlek minden tiszteletet és szeretet, és elfogadok minden szépet és jót az életben.”

A napfonat-csakrát harmonizáló ásvány a citrin. A citrin segíthet hozzáférni a személyiségünkben rejlő erőhöz. Lelki síkon megszilárdíthatja az önbizalmat, fizikai síkon pedig az emésztési problémákra lehet jótékony hatással.

Erősítsük önbizalmunkat strukturált vízzel!

A strukturált, azaz rendezett szerkezetű víz alkalmas arra, hogy különféle információkat hordozzon és bejutva szervezetünkbe, eljuttasson oda, ahol azokra szükség van.

A svájci Nature’s Design üveg- és porcelántermékei az aranymetszés arányai alapján megtervezett egyedi formaviláguknak köszönhetően rendezik a víz kristályszerkezetét.

A belső erő megerősítésére a Mythos napfonat-csakra pohár alján 8 világnyelven a „BÁTORSÁG” szó található, napsárga színű alapon a csakra szimbólum körül. A szín, a szimbólum és a szó rezgését, mint információkat veszi fel a strukturált víz és juttatja be a szervezetünkbe.

A poharakban és kancsókban tárolt víz kristályszerkezetében megmutatkozó pozitív változás tudományosan is bizonyított a Masaru Emoto által akkreditált svájci E. F. Braun laboratórium által.

A Mythos Napfonat csakra poharat webáruházunkban itt találja!

Tovább

Strukturált vízzel a boldog párkapcsolatért

A tavasz beköszöntével természetes módon éled fel bennünk az igény szerelmi életünk jobbá tételére: legyen szó akár új társunk megtalálásáról, vagy a már meglévő kapcsolatunk rendbetételéről, felélénkítéséről.

Akár párkapcsolatban vagyunk, akár egy kapcsolat után, gyakran megesik, hogy vélt vagy valós sérelmeink miatt egyfajta „áldozat” szerepet veszünk magunkra. Ekkor nem önnön valójában látjuk a helyzetet, mert az érzelmeink túlnőnek rajtunk.

Ha egy pillanatra kikapcsoljuk az önsajnálat-gombot – „Miért tette ezt velem? Miért nem ért meg engem?” – lehet, hogy olyan válaszokat kapunk, amelyeken magunk is meglepődünk. Bármi jusson is eszünkbe, tudnunk kell, hogy ez mind rólunk szól, a mi érzéseinkről, az előállt helyzethez való viszonyulásunkról. Milyen energiahiányos állapotokat hoznak létre ezek az érzelmi hatások?

A csakrák és a szerelem

Az ősi indiai gyógyászat szerint 7 csakra, azaz energiaközpont helyezkedik el az emberi testben, amelyek a finom energiák áramlását irányítják.

A párkapcsolat a 2. csakrához kapcsolódik, melyet hasi vagy szex csakrának is neveznek. A víz elemű és a veséket irányító hasi csakra a keresztcsont, a medence területén található. Ehhez a csakrához tartozik a vágy, az öröm, az érzések és a szexualitás. Ez a csakra biztosítja képességünket az élet élvezetéhez. A hasi csakra őrzi érzelmi életünk örömteli és traumatikus élményeinek emlékét. Ha a csakra sérül, a rezgése megbomlik és bizalmatlanság alakul ki, amely nem teszi lehetővé, hogy másokhoz érzelmileg közel kerüljünk. Belső hangunk ilyenkor így szól: „Nem bízhatok senkiben.”, „Ha szeretek, megsebződöm.”. Ekkor a lelkesedés és öröm helyét szomorúság és depresszió veszi át. Tehát, ha a szerelmi életünkben elakadást tapasztalunk és hasonló gondolatok kísértenek – melyek megbetegítenek és lezárnak minket -, akkor érdemes a hasi csakra rezgését helyreállítani. Ha ez megtörténik, belső monológunk is megváltozik, s így szólunk: „Megbízom önmagamban és másokban.”, „Megérdemlem a beteljesült szerelmet.” Ilyenkor egészséges önbizalommal rendelkezünk, nyitottá válunk az intimitásra, életöröm és energikusság jellemez bennünket.

Hangolódjunk a szerelemre strukturált vízzel

A strukturált, azaz rendezett szerkezetű víz alkalmas arra, hogy különféle információkat hordozzon és bejutva szervezetünkbe, eljuttasson oda, ahol azokra szükség van.

A svájci Nature’s Design üveg- és porcelántermékei az aranymetszés arányai alapján megtervezett egyedi formaviláguknak köszönhetően rendezik a víz kristályszerkezetét.

A Mythos Hasi csakra pohár alján, narancssárga színű alapon szerepel a hasi csakra szimbóluma, valamint a csakrához rendelhető “HARMÓNIA” szó 8 nyelven. A szín, a szimbólum és a szó rezgését, mint információkat veszi fel a strukturált víz és juttatja be a szervezetünkbe.

A hasi csakrát harmonizáló ásvány a – kapcsolatok kövének is nevezett – karneol. A karneol rezgését szintén bejuttathatjuk szervezetünkbe a strukturált víz segítségével – erre a célra Cadus kancsónkat ajánljuk. Helyezzük a karneolt a kancsó alján található, lezárható mélyedésbe, így a víz képes felvenni az ásvány rezgését. A kancsó kialakításának előnye, hogy az ásvány nem érintkezik közvetlenül a vízzel, így a víz szennyeződése, vagy a kristály vízkövesedése elkerülhető.

A poharakban és kancsókban tárolt víz kristályszerkezetében megmutatkozó pozitív változás tudományosan is bizonyított a Masaru Emoto által akkreditált svájci E. F. Braun laboratórium által.

A Mythos hasi csakra poharat webáruházunkban itt találja! A kristálytartós Cadus kancsót pedig ide kattintva!

Tovább

A vízbe juttatott pozitív energia

Masaru Emoto japán vízkutató A víz igaz hatalma című munkájában mutatta be a hadógyógyászatot, azaz a finom energiával való gyógyítást. A hadógyógyászat alapvetően a rezgés és a rezonancia elvére épül. Ha a test különböző részein valamilyen oknál fogva zavar jelentkezik a sejtek rezgésében, a test állapota romolhat. Amikor ilyen helyzet áll elő, egy új, kívülről érkező rezgést adhatunk át a kérdéses sejtnek, amellyel rezonanciába lép, így visszaállíthatjuk természetes rezgését.

Úgy tartják, hogy az emberi test 80 milliárd sejtből áll. Amíg a sejtek egymással összhangban végzik feladatukat, egészségesen élhetünk. Nem csak ezeknek a sejteknek, hanem molekuláiknak, atomjaiknak és részecskéiknek is sajátos rezgése van. Amikor minden rezgés szabályos, a test – amely ezek összessége – olyan csodásan működik, mint ahogy egy hatalmas zenekar játszik. Ha zavar támad a rezgésben, megbomlik az összhang, így pedig nem várhatunk szép zenét.

Tovább