A világ első 100%-ig környezetbarát palack termékcsaládja!

Műanyag palack környezetszennyezésA Nature’s Design fejlesztő csapata 18 hónapnyi megfeszített munka után büszkén mutatta be a nyilvánosság számára első alkalommal a – 2015. február 11. és 14. között a németországi Nürnbergben megrendezett – BioFach kiállításon a világ első 100%-ig környezetbarát Thank you öko palack termékcsaládját.

A környezetbarát palack különlegessége, hogy csak természetes és lebomló anyagokból készül, ezáltal nem terheli a környezetet!

A palack-kollekció a „Thank you”, vagyis „Köszönöm” nevet kapta. Az elnevezés abból a gondolatból született, hogy ha a bolygónk képes volna beszélni, akkor egészen biztosan megköszönné, hogy műanyag palackok helyett környezetbarát palackokat használunk!

A palackok több mint másfél évig tartó kifejlesztése során a legtöbb időt és energiát a – teljes mértékben környezetbarát, fából készült és tökéletes tömítést biztosító – kupak előállításába fektették.

Az új „Thank you” termékcsaládnak négy tagja van: a 0.5 literes és a 0.7 literes palackok, a 0.3 literes palack forró italok számára valamint a 0.3 literes cumisüveg. A palackok az aranymetszés arányai alapján készülnek, kizárólag természetes anyagokból: üveg, fa, parafa, fém, kaucsuk stb. A palackok vonzó külsővel és bizonyítottan hosszú élettartammal rendelkeznek, ezáltal is növelve használóik elégedettségét!

Melyiket válasszam?

Thank you ökopalack1. A 0,5 literes ÖKOpalack

A Thank you ÖKOpalackok közül ez a fél literes változat a legkedveltebb, hiszen tökéletesen beleillik még kisebb méretű táskákba is, és akár a munkahelyünkre is magunkkal vihetjük, íróasztalunkon sem foglal sok helyet. Sőt, modern formatervezése miatt, még divatos kiegészítőként is használhatjuk.

2. A 0,7 literes ÖKOpalack

Ha nagy vízimádó hírében állunk, akkor ez a palack az ideális választás! A 0,7 literes ökopalack, nagy mérete ellenére mégis könnyen beleillik bármely hátizsákba vagy sporttáskába. Tökéletes megoldás sportoláshoz, kiránduláshoz, hosszú találkozókra, előadásokra, vagy egyszerűen azoknak, akiknek nagyobb vízigényük van.

3. A 0,3 literes ÖKOpalack forró italokhoz

A kávé és tea rajongók számára készült ökopalack ellenáll akár 100°C hőmérsékletnek is, így tökéletesen megfelelő forró italok tárolására.

Használjuk otthon, utazás közben vagy a munkahelyen!

A palack parafa-borítása kiváló hőszigetelő, így az üvegbe töltött folyadék sokáig megőrzi a hőmérsékletét.

4. A 0,3 literes ÖKOcumisüveg

Nem csak a felnőtteknek lehet szép és természetbarát palackja… Mi a kisbabákra is gondoltunk!

Környezettudatos szülőként adjunk kisbabánknak műanyag helyett természetes anyagokból készült cumisüveget, hogy gyermekünk életébe már a kezdetek kezdetétől beépüljön ez a fontos érték!

A cumisüveg ráadásul amellett, hogy 100 %-osan környezetbarát anyagokból készült – rendkívül praktikus, hiszen: sterilizálható, így biztosítva a tökéletes higiéniát a kisbabának!

Thank you ökopalack

Légy Te a változás! Válts ökopalackra!

Élj tudatosan, igyál megfelelő mennyiségű vizet és használj eldobható műanyag palackok helyett 100%-ban természetes anyagokból készült ÖKOpalackot!

KATTINTS a képre és RENDELD MEG webáruházunkból kedvenc ÖKO PALACKODAT!

Cikk forrása: http://natures-design.com

Similar Posts