A víz karácsonyi üzenete

A karácsony, a szeretet ünnepe. A szereteté, melynek megélésénél világunkban nincs is fontosabb. Hogy ez mennyire így van azt, Dr Masaru Emoto japán vízkutató orvos is bebizonyította híres, vízzel végzett kísérletei során.

Ő volt az, aki elsőként örökítette meg a vízkristályokat és ezzel „láthatóvá tette a láthatatlant”, egész pontosan azt, hogy a gondolatok, a szavak, a hangok – jellegüktől függően – pozitív vagy negatív hatással vannak környezetünkre.

De mik is ezek a vízkristályok?

A vízkristály a víz rezgésének, energiájának látható kifejeződése, ábrája. Ha egy vízkristály ép és teljes, akkor hatszögletű formát ölt. Az ilyen rendezett szerkezetű vizet nevezzük strukturált víznek. A természetes, tiszta hegyi források vizei ilyenek, melyek energetikailag magas rezgésűek. Sajnos mire a víz otthonunkig elér számos kedvezőtlen hatásnak van kitéve, kristályszerkezete megtörhet. Szervezetünknek ezt a megtört kristályszerkezetet kell helyreállítania, ami jelentős energia-ráfordítást igényel.

Az aranymetszés szabályai szerint megtervezett Nature’s Design üvegtermékek speciális formájuknak köszönhetően már – laborvizsgálatokkal igazolhatóan – 3 perc alatt képesek rendezni a víz kristályszerkezetét, strukturált vizet hoznak létre.

A strukturált víz segítheti élettevékenységünket, immunrendszerünket, fokozhatja a tápanyagok felszívódását és a méregtelenítést.

A Nature’s Design termékpalettáját kancsók, ivó- és borospoharak, energia-alátétek és porcelán termékek alkotják. A termékek nagy része kapható – a Teremtés mintájaként ismert – Élet virága szimbólummal ellátott változatban is.

Végezetül álljon itt Dr. Masaru Emoto vízkísérleteinek egyik csodás darabja. A kísérlet során a „Happy Christmas” (azaz „Boldog karácsonyt!”) feliratot helyezték a vízzel töltött pohárra, melynek eredményeként a víz a képen látható csodálatos kristályszerkezetet vette fel.

Ezzel kívánunk mi is boldog karácsonyt minden Kedves Olvasónak!

Boldog karácsonyt vízkristályfotó

Similar Posts