A vízbe juttatott pozitív energia

Masaru Emoto japán vízkutató A víz igaz hatalma című munkájában mutatta be a hadógyógyászatot, azaz a finom energiával való gyógyítást. A hadógyógyászat alapvetően a rezgés és a rezonancia elvére épül. Ha a test különböző részein valamilyen oknál fogva zavar jelentkezik a sejtek rezgésében, a test állapota romolhat. Amikor ilyen helyzet áll elő, egy új, kívülről érkező rezgést adhatunk át a kérdéses sejtnek, amellyel rezonanciába lép, így visszaállíthatjuk természetes rezgését.

Úgy tartják, hogy az emberi test 80 milliárd sejtből áll. Amíg a sejtek egymással összhangban végzik feladatukat, egészségesen élhetünk. Nem csak ezeknek a sejteknek, hanem molekuláiknak, atomjaiknak és részecskéiknek is sajátos rezgése van. Amikor minden rezgés szabályos, a test – amely ezek összessége – olyan csodásan működik, mint ahogy egy hatalmas zenekar játszik. Ha zavar támad a rezgésben, megbomlik az összhang, így pedig nem várhatunk szép zenét.

Vízbe juttatott rezgések

pozitív energia

A hadógyógyászatban egy speciális berendezés segítségével vizsgálták meg a páciens hadóját, majd megállapították, hogy milyen zavarok keletkeztek a rezgésében. A hadó alapelveit figyelembe véve azonban fontos volt, hogy a természetes rezgés zavarát a forrásánál, az atomnál kisebb részecskék szintjén orvosolják. A víz alakjánál fogva alkalmas arra, hogy különféle információkat hordozzon. Bárhová behatolhat, hogy eljuttassa ezt az információt. Ezért a rezgés helyreállítását célzó információt a páciens ivóvizébe juttatták be, hogy az behatolva a testet alkotó molekulákba, atomokba, és az atomoknál kisebb részecskékbe, megszüntesse a rezgés zavarait.

Jóra hangolódva

Emoto munkásságának talán legnagyobb zsenialitása abban rejlik, hogy a vízbe juttatott információt és annak vízre gyakorolt hatását láthatóvá tette a vízkristályokról készített fotóin keresztül. A vízkristályok pozitív rezgések hatására (például: szavak, szimbólumok) rendezett, szabályos alakzatot vettek fel, míg negatív rezgések hatására töredezett állapotba kerültek.

Ha gondolunk valamit, és energiával látjuk el azáltal, hogy valóságnak tartjuk vagy kimondjuk, akkor ez a rezgésminta megrögződik a testünkben lévő vízben, és hatást fejt ki állapotunkra.

Jó energiával feltöltött strukturált víz

Alladin készlet

A strukturált víz használatával a mindennapokban plusz üzeneteket juttathatunk testünkbe, mert a víz ebben az állapotában képes felvenni a neki mutatott információt.

A svájci Nature’s Design üvegtermékeiben tárolt víz már 3 perc elteltével strukturált vízzé rendeződik, az aranymetszést követő egyedi hullámszerkezetű formai kialakítása által.  A mindennapos használatra tervezett poharak és kancsók alján megtalálhatóak a szakrális szimbólumként ismert ÉLET VIRÁGA, vagy a pozitív megerősítő szavakkal kiegészített CSAKRA szimbólumok.

A poharakban és kancsókban tárolt víz kristályszerkezetében megmutatkozó pozitív változás tudományosan is bizonyított a Masaru Emoto által akkreditált svájci E. F. Braun laboratórium által.

Nature's Design üvegtermékek

Similar Posts