Újdonság! Cadus kancsó sóoldat készítéséhez

Legújabb termékünket, a sóoldat készítésére alkalmas Cadus kancsót elküldtük ajándékba Maria-nak, a barcelonai MyFridgie – vegán receptek blog szerzőjének tesztelésre!

Hogy tetszett neki a termék? Cikkéből kiderül!
Az eredeti angol nyelvű cikk ide kattintva, a magyar fordítás pedig az alábbiakban olvasható:

Kedves Vegán barátaim!

Ezen a héten lehetőségem nyílt kipróbálni egy számomra teljesen új dolgot: a sóoldat készítésére alkalmas Cadus kancsó szettet. Ezt a terméket egy svájci cég, a strukturált víz készítő üvegtermékek gyártója, a Nature’s Design készíti (korábban már írtam róluk, itt elolvashatod). Felmerülhet benned a kérdés: mi lehet ez a kancsó és mire jó?

Nature's Design Cadus kancsó sóoldat készítéséhez

A sóoldat lényegében sós víz. Ha ezt magas minőségű sóval készíted el, akkor 84 különböző ásványi anyagot tartalmaz, amelyek nagyon hasznosak lehetnek a szervezeted számára. A sóoldat természetes energiával tölti fel a testet, helyreállítja a PH egyensúlyt valamint eltávolítja a méreganyagokat és a nehézfémeket (segít megelőzni a reumatikus megbetegedéseket, a vesekő- és epekő képződést). Emellett segíthet az allergián, az emésztési problémákon és az ízületi gyulladáson. Sokféleképpen használhatod: fürödhetsz benne, gőzölhetsz vele, kitisztíthatod vele az orrodat, használhatod hidegpakolásként valamint szájápoláshoz. (Fogkrém vagy szájvíz helyett használhatsz hígítatlan sóoldatot is!)

Cadus kancsó sós víz készítéséhez

Most már megismerted a sóoldat összes jótékony hatását, így valószínűleg kíváncsi vagy rá, hogyan is működik ez a szett. A készlet tartalmazza a Cadus kancsót, a Himalája sót (Halite vagy kősó), egy olajfából készült, hosszú nyelű kanalat és egy olajfa fedőt. A sóoldat elkészítéséhez tegyél néhány só kockát a kancsóba, majd töltsd tele a kancsót vízzel. 6 óra elteltével látni fogod, hogy a kockák elkezdenek feloldódni. Ebből már tudod, hogy a sóoldat használatra kész (a kockák nem oldódnak fel teljesen, hacsak nem töltesz hozzá még több vizet!). Ezután ahogy használsz a vízből, mindig töltsd utána, egészen addig, míg a só-kockák teljesen fel nem oldódnak. Külön öröm, hogy a fel nem használt sós víz sem vész kárba, hiszen a vírusok és baktériumok nem képesek megtelepedni benne, így bármeddig tárolható!

Sóoldat készítéséhez Cadus kancsó

Íme, hogyan fogyaszd: minden reggel keverj el egy teáskanálnyi sóoldatot 1,5 dl vízben, majd idd meg! A reggeli sóoldat fogyasztása mellett, ahhoz, hogy annak minden jótékony hatását megtapasztald, ajánlott legalább 2 liter (sima) vizet elfogyasztanod a nap során elosztva.

Himalája só sóoldat

Bár a sóoldata legtöbb ember száma kedvező hatású, mégsem ajánlott mindenkinek. Annak aki hipertóniában (magas vérnyomás) szenved, illetve emiatt gyógyszeres kezelés alatt áll – nem ajánlott a sóoldatos terápia.

Sóoldat

A sóoldat készítésére alkalmas Cadus kancsóról bővebb információ és megvásárlási lehetőség ide kattintva érhető el!

blog-300x300
Maria

Similar Posts