Csakrák tisztítása a víz erejével

Csakrák jelentése és működési zavarai

Csakrák az emberi testbenAz ősi indiai gyógyászat szerint az emberi testben 7 fő csakra helyezkedik el. Ezek az energiaközpontok a finom energiák áramlását irányítják és a szervezet más-más részének tökéletes működéséért felelősek.

Kiegyensúlyozatlan, hibás vagy „blokkolt” állapotuk szellemi, érzelmi és fizikai tünetek egész sorát okozhatja. A jó hír, hogy ezekből a tünetekből vissza is tudunk következtetni arra, mely csakránknak kell különleges figyelmet szentelnünk életünk egyensúlyának helyreállításához.

Információ szállítónk: a víz

Víz az emberi testbenA testünket alkotó mintegy 70% víz többek között a szállító szerepét látja el szervezetünkben – kiváló információ felvevő, -hordozó és -továbbadó tulajdonságainak köszönhetően.

Ezt a sajátosságát kihasználva, a víz segítségünkre lehet a csakrák tisztítása és erősítése terén is. Hiszen a csakrák optimális működéséhez szükséges „információkat” a víz képes felvenni, majd könnyedén bejuttatni szervezetünkbe. A gondolat természetesen nem újkeletű, hiszen ezen az elven működik a homeopátia tudománya is.

Gyógyító információ csakráinknak

A svájci Nature’s Design márka különleges gyöngyszeme a Mythos csakra-pohár termékcsalád. A strukturált víz készítő poharak alján megtalálhatjuk a 7 fő csakrának megfelelő csakra szimbólumokat, a csakrák színeivel és a hozzájuk tartozó pozitív megerősítő kifejezésekkel. Ezek azok az „információk”, melyek segítségével csakráinkat a megfelelő rezgésre tudjuk hangolni.

A strukturált víz előnyeiről bővebben itt olvashat!

Csakra pohár és vízkristály fotók

Melyik csakra pohár a legjobb Önnek?

Ha nem tudjuk, hogy melyik csakránk szorul megerősítésre, hívjuk segítségül belső megérzésünket! Kattintson ide 1 perces csakra tesztünkhöz, hogy megtudja, melyik a legjobb választás az Ön számára!

Tovább a csakra teszthez!

Similar Posts