Folyadékpótlás nyáron

Vizes kulacsA folyadékpótlás nyáron különösen fontos, különösen kisgyermekek és idősek esetében, a kiszáradás vagy dehidratáció veszélye miatt.

Átlagos időjárási viszonyok mellett is tanácsos 2,5 liter folyadékot meginnunk egy nap, azonban a szélsőségesen meleg időben, akár a dupla mennyiség is szükséges lehet!

Ha műanyag palackok vásárlása helyett, az újratölthető Lagoena vizes palackot használjuk, sokat teszünk környezetünk megóvása érdekében is!

A praktikus – akár a táskánkban is bőven elférőLagoena vizes palack speciálisan arra lett kifejlesztve, hogy bárhová magunkkal tudjuk vinni, így otthonunktól távol sem kell lemondanunk a természetes, strukturált vízről.

Lagoena vizes palackA Lagoena palack 100%-ig természetes, újrahasznosítható anyagokból készül. A szorosan záródó fa burkolatú kupak meggátolja a víz szivárgását az üvegből. A pontosan illeszkedő természetes parafa borítás védi az üveget az ütéstől és szigetel is, de könnyen eltávolítható tisztításkor. A parafaborítást összetartó két gyűrű is természetes gumiból készül. A palack meleg italok tárolására is alkalmas.

A Lagoena formája, arányai az aranymetszés alapján lettek kialakítva, így ez a termék is strukturált vizet hoz létre. A hordozható palack alján fehér Élet virága szimbólum található.

Töltsük meg egy nap ötször a fél literes Lagoena palackunkat és máris sokat tettünk egészségünk és környezetünk megóvása érdekében!

Lagoena palackunk most már két méretben (0.5 l és 0.7. l) is megvásárolható! Kattintson a képre a termékek eléréséhez!

6 + 1 tipp! Hogyan igyunk sok vizet? Kattints ide és megtudod!

Similar Posts