Gyógymód reggeli fáradékonyság ellen

7-acordar-cedo

Fáradékonyság ellen igyunk vizet

Dr. Fereydoon Batmanghelidj, egy nemzetközileg elismert, híres kutató, szerző és a víz természetes gyógyító erejének szószólója a következőket írja könyvében:

Szomjúságérzet, fáradtság érzet, akkor is, ha nem dolgoztad magad halálra aznap, az első dolog, amit érzel, ha felkelsz reggel, amikor úgy érzed nincs kedved kiszállni az ágyból, mind azért van, mert dehidratált vagy. Ilyenkor jobban teszed, ha azonnal megiszol egy kis vizet. A nyolc óra alvás alatt megtagadtad az agyadtól az energiát, a hidroelektromosságot, és a dehidratáció miatt fáradtnak érzed magad. A víz, mint egy »jó arcon csapás«, 3-5 percen belül kiránt az ágyból.”

Valóban, a reggeli vízivás csodás ébresztőként működik fáradtság ellen! Még többet tehetünk testünk egészségéért, ha napközben is odafigyelünk a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitelre. Továbbá ha nem csak reggel iszunk meg egy nagy pohárral, de este lefekvés előtt is hidratáljuk szervezetünket!

Milyen vizet igyunk?

Természetesen az sem mindegy, milyen vizet iszunk! A strukturált víz szabályos kristályszerkezettel rendelkezik és magas rezgésű energiákat tartalmaz, melyek segíthetik élettevékenységünket, immunrendszerünket, fokozhatják a tápanyagok felszívódását és a méregtelenítést. Az strukturált víz frissít és hidratál.

A tiszta víz nem mindig egyenlő a strukturált vízzel. Az ivóvíz-szabványnak megfelelő strukturált víz egészségesebb, mint a semmilyen ásványi anyagot és szennyeződést nem tartalmazó, azonban szabályos kristályszerkezettel sem rendelkező víz.

Szervezetünkben az élettani folyamatok csak a rendezett szerkezetű, srukturált vízben zajlanak, ha szétesett, kristályszerkezet nélküli víz kerül a szervezetbe, azt a szervezetnek át kell alakítani rendezett vízzé, és ez jelentős energiaveszteséggel jár.

A svájci Nature’s Design egyedülálló üveg- és porcelántermékei az aranymetszés arányai alapján megtervezett különleges formavilágunknak köszönhetően már 3 perc alatt rendezik a víz kristályszerkezetét, strukturált vizet hoznak létre. A termékek ezen tulajdonságait a dr. Masaru Emoto által kifejlesztett eljárás szerint történt svájci laborvizsgálatok támasztják alá. (E.F.Braun CH-3628 Uttigen).

A Nature’s Design termékpalettáját kancsók, ivó- és borospoharak, energia-alátétek és porcelán termékek alkotják.

Similar Posts