Harmonizálja csakráit strukturált vízzel!

Az ősi indiai gyógyászat szerint 7 fő csakra, azaz energiaközpont található az emberi testben, amelyek a finom energiák áramlását irányítják. A csakrák kiegyensúlyozatlan működése problémát okozhat a hozzájuk tartozó életterületeken és testi tüntetek formájában is megnyilvánulhat.

A svájci Nature’s Design – az aranymetszés arányai alapján megtervezett – üveg- és porcelántermékei rendezik, strukturálják a víz kristályszerkezetét, így az könnyen képes felvenni az információt. A Mythos csakra poharak tartalmazzák a csakrák harmonikus működéséhez szükséges információkat: a csakrához tartozó szín, szimbólum és pozitív megerősítő kifejezés formájában. Ezen információkat veszi fel a strukturált víz és juttatja be sejtszinten a szervezetünkbe, így segíthet csakráink egyensúlyba hozásában. A poharak készletben, vagy egyenként is megvásárolhatóak.

A szeretet csakrája

Negyedik csakránk a szívcsakra; a szeretetet, az örömöt, a vitalitást és a biztonságot jelképezi. Ezek belső hiánya a testi szinten leggyakrabban szívbetegség, immungyengeség formájában jelentkezhet.

A szívcsakra pohár zöld színű alapon tartalmazza a szívcsakra szimbólumát és a SZERETET szót 8 világnyelven.

Tekintse meg a teljes csakra pohár kollekciót ide kattintva!

Similar Posts