Harmonizálja testét és lelkét strukturált vízzel!

Természetgyógyász Magazin 2018 júniusA svájci Nature’s Design, strukturált víz készítő üvegtermékei immár 6. éve Magyarországon is megtalálhatóak. Ezúton is köszönjük a bizalmat vásárlóinkat!

Mit jelent a Nature’s Design?

A Nature’s Design-t magyarul úgy is fordíthatnánk: a természet formatervezése. Nem véletlenül választotta e márkanevet az immár 11 éves múltra visszatekintő svájci cég, hiszen különleges üvegáruink tervezése, anyaga és kivitelezése egyaránt a természetességet tükrözi.

  • geometriájuk az aranymetszés arányain alapul
  • anyaguk környezetbarát
  • többségük szájjal fújt, hagyományos kézművesmunkával készül

A termékek mindezen pozitív tulajdonságainak köszönhetően már 3 perc alatt rendezik a víz kristályszerkezetét, azaz strukturált vizet hoznak létre. A strukturált víz, a víznek azon természetes állapota, amely fokozottabb tápanyag-felszívódást és méregtelenítést tehet lehetővé. A kristályszerkezetben megmutatkozó pozitív változás tudományosan is bizonyított, a dr. Masaru Emoto világhírű japán vízkutató tudós és író által kifejlesztett vízkristály-fényképészeti eljárás által. (E. F. Braun CH-3628 Uttigen)

Az egyedi kancsók és poharak sikeres utat jártak be, hiszen Ázsiától, Afrikán át, Dél-Amerikáig, világszerte megvásárolhatóak.

A márka hordozható ökopalackjai két nagyszerű díjat is elnyertek: a világ legnagyobb bioélelmiszer kiállítása, a BioFach „legjobb új termék” díját, valamint az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság „kiváló tervezésért és fenntarthatóságért” járó Európa díját.

Nature's Design Alladin kancsóA kancsók útja Magyarországra vezet…

Magyarországra 2012-ben érkeztek az egyedülálló kancsók, kis- és nagykereskedésünkön keresztül. Küldetésünk azóta is, hogy hazánkban is minél több ember megismerje a strukturált víz fogalmát és termékeink segítségével lehetőségük legyen a mindennapokban is rendezett kristályszerkezetű, éltető vizet fogyasztani.

Talán a Kedves Olvasó is találkozott már velünk, hiszen egyrészt rendszeres kiállítói vagyunk a magyarországi egészség- és környezettudatos rendezvényeknek, másrészt az Interneten is népes rajongótáborral rendelkezünk. Az elmúlt évek bizalmát és a sok kedves érdeklődést ezúton is köszönjük!

Ismerje meg vásárlónk véleményét a Nature’s Design termékekről!

Nemrégiben felmérést végeztünk közel 250 vásárlónk részvételével, akik dicsérték gyors, profi és sérülésmentes kiszállításunkat. Termékeink minőségét pedig 92%-uk találta kiváló minőségűnek.

Íme néhány vásárlói tapasztalat:

„Gyönyörűek a termékek, megszépítik a hétköznapokat, örömmel használom őket!”

„Rendkívül hasznos, gyógyító információk, esztétikus formába öntve.”

„Tetszetős forma, könnyű a fogása gyerekeknek is. Az unokáim szívesebben isznak többet!”

 

A cikk megjelent a Természetgyógyász Magazin 2018. júniusi számában.

Similar Posts