Hogyan készítsünk strukturált vizet?

A vízkristályok megmutatják a víz valódi arcát

Alladin kancsó vízkristály fotóDr. Masaru Emoto, alternatív gyógytudományok doktora – gyógyító munkája során megtapasztalta, hogy a víz képes felvenni, tárolni és továbbadni az információt. Mindezt láthatóvá szerette volna tenni, ezért kifejlesztett egy speciális technikát, melynek során lefényképezte a lefagyatott víz kristályképét. A kialakult vízkristályok megmutatták a vízben lévő információkat vagyis rezgéseket!
Megállapította, hogy amikor a víz információt vesz fel és ad le, akkor hatszögű formát ölt. Ezt nevezzük rendezett szerkezetű, strukturált víznek. Ez a víz természetes állapota, amelyben a víz a ideálisan képes felvenni és továbbítani a rezgést, az információt.

Strukturált vagy strukturálatlan víz?

Amikor a vizet kiszakítjuk természetes közegéből és elosztó rendszerek rabjává tesszük, energetikailag sérül, kristályszerkezete megtörik. Egyenes csöveken kényszerítjük átfolyni, ahol nagy nyomásnak van kitéve, hatalmas tartályokban tároljuk, desztilláljuk, vagy vegyszereket adunk hozzá. Ezek persze mind rendkívül más behatások, mint amik a vizet természetes közegében érik.

Így vesztik el a korábban életenergiában gazdag víz kristályai gyönyörű, természetes struktúrájukat és energiájukat természetes közegükből való kiszakításuk során!

A kulcs az aranymetszés!

Kerámia edénySvájci tudósok – Emoto módszerét követve – fontos felfedezést tettek: a víz reagál az őt tároló edény alakjára! Megállapították, hogy a legoptimálisabb eredmény az aranymetszés szabályait követve érhető el, a legjobb hatást pedig a Nature’s Design strukturált víz készítő Alladin kancsóinál tapasztalták.

A felfedezés nem újkeletű, hiszen őseink már évezredekkel ezelőtt felfedezték, hogy a víz sokkal tovább megőrzi frissességét, ha azt szabályos formájú edényben tárolják. Antik kerámia edényeket megvizsgálva azt látjuk, hogy tervezésükkor az aranymetszés és a Fibonnacci- sorozat szabályai érvényesültek! Az emberiség tehát már ekkor felismerte a természet alapvető ritmusát, amely növényekben, kagylóhéjakban, a hullámok mozgásában, de akár az emberi test felépítésében is megjelenik.

Nature’s Design – a forma ereje, amely életet teremt

Strukturált víz előállítása 3 perc alatt!

Alladin strukturált víz készítő kancsóA svájci Nature’s Design egyedülálló üveg- és porcelán termékei az aranymetszés arányai alapján megtervezett különleges formaviláguknak, ólom- és egyéb nehézfémektől mentes anyaguknak köszönhetően strukturált vizet állítanak elő, képesek a csapvíz töredezett vízkristályait 3 perc alatt szabályos, hatszögletű szerkezetbe visszarendezni.

A termékek ezen képességét – az Emoto által kifejlesztett vízkristály-fényképészeti eljárással végzett – svájci laborvizsgálatok bizonyítják. (E.F.Braun CH-3628 Uttigen)

Mi az a strukturált víz? Milyen előnyei vannak a fogyasztásának?

Tudjon meg többet itt!

Similar Posts