Hogyan segíthetnek nekünk a kristályok?

Hogyan hathat az emberre egy egyszerű kődarab? – teszik fel a kérdést sokan, ha az ásványok gyógyító, vagy védelmi hatásai kerülnek szóba. Ha mégis hatnak ránk, milyen „működési elven” teszik ez? Hogyan fejthetik ki hatásukat a vízen keresztül?

A kristályok valójában nem egyszerű kődarabok, hanem a természet kincsei, a Föld DNS-ei, amelyek önmagukban tárolják a Föld évmilliókon át tartó fejlődésének hiteles adatait. Az emberi szem számára szilárdnak tűnnek, azonban az ásványok atomokból és azok alkotóelemeiből épülnek fel. Az atom olyan részecskékből áll, amelyek szünet nélkül keringenek egy központ körül. Ezért a kristály kívülről mozdulatlannak tűnhet, valójában egy kavargó molekulatömeg, amely bizonyos hullámhosszon rezeg. Ez adja az energiáját.

Az ásványok kristályos szerkezete elnyeli, megtartja, és kibocsátja az energiát. A kristályok tehát a rezonancián keresztül fejtik ki hatásukat.

Cadus kancsó

Az ásványok hatása testi-lelki-szellemi szinten

Mindannyian kerültünk már olyan élethelyzetbe, amikor egy problémánk (gyász, válás, kapcsolati nehézség) „megemészthetetlenné” vált. Ilyenkor a negatív gondolataink negatív érzelmeket szülnek, amelyek sok esetben testi szinten – egy betegség formájában – adják a tudtunkra, hogy változásra van szükségünk. Kialakul egy elakadás, egy blokk, melyet a legjobb holisztikus szemlélettel kezelni. Ilyenkor tudnak a segítségünkre sietni az ásványok.

A kristályok holisztikusan gyógyítanak. Ez azt jelenti, hogy az emberre fizikai, szellemi és lelki szinten egyaránt hatnak. Átrendezik a finom energiákat és oldják a rendellenességeket, lehatolva az okoknak egészen a gyökeréig. A kristályok hatása rezgéseken keresztül érvényesül, helyreállítva a körülöttünk lévő energiamező egyensúlyát.

A strukturált víz és az ásványok

A strukturált, azaz rendezett kristályszerkezetű víz, kiváló szállítóközegként felveszi, megtartja és a szervezetünkbe juttatja az ásvány által kibocsátott információt.

A Nature’s Design aranymetszés arányai alapján készült kristályos Cadus kancsói segítségével könnyedén ötvözhetjük a strukturált víz és az ásványok erejét:

  1. Helyezzük az ásványokat a kancsó alján kialakított mélyedésbe.
  2. Töltsük fel a kancsót vízzel.
  3. 3 perc elteltével az ásványokkal kezelt víz, már fogyasztható is!

Melyik ásvány segít az én problémámon?

Ezt a kérdést jogosan tesszük fel, hiszen a számtalan ásvány közül szaktudás nélkül nehéz megtalálni a számunkra megfelelőt. Ebben segítenek a szakkönyvek, melyeket webáruházunkban a képre kattintva talál!

Ásvány könyvek

A Cadus kancsóhoz ajándékba jár még egy ametisztből, hegyikristályból és rózsakvarcból álló kristályválogatás is. A kancsóba természetesen bármely más kő is behelyezhető, amely az Ön problémáján segíthet.

Az említett, háromféle kvarcból álló kristályválogatás javíthatja az érzékelést, az intuíciót és a megérzést. Élénkíthet, és elősegítheti a belső stabilitást, a jó közérzetet. Fizikailag harmonizálhatja az összes belső szabályozó folyamatot: az agy- és az idegrendszer, valamint a hormonrendszer működését, az energia- és a folyadékháztartást, továbbá a keringést és a szív működését. Egyensúlyt teremthet a testi funkciók között.

Ha Ön is szokott ásványokkal kezelt vizet fogyasztani, kérjük ossza meg velünk, milyen tapasztalatai vannak?

Levelét várjuk az info@vitalizal.hu e-mail címre! 

Similar Posts