A Köszönöm szó vízkristályképei

Van egy szó, amely varázslatos erővel bír. Ez a szó a: KÖSZÖNÖM. Ez a szó és a hozzá tartozó hála érzése képes mindent jó irányba fordítani. Csodálatos ajándék ez nekünk, használjuk hát bátran!

Dr. Masaru Emoto japán tudós a kutatásai során több mint 10.000, a világ különböző helyeiről származó vízminta kristályszerkezetét örökítette meg, oly módon, hogy a vízmintákat lefagyasztotta és egy speciális módszerrel lefényképezte azokat.

Dr. Emoto a kísérletek során rájött, hogy a víz a vizuális ingerekre is reagál. Papírlapokra különböző szavakat írtak, majd a papírt ráragasztották egy pohár vízre, úgy hogy az írás befelé nézzen.

Pozitív szavak hatására gyönyörű, teljes, hatszögletű kristályok alakultak ki. Negatív értelmű kifejezésekkor nem képződtek kristályok, vagy csak sötét, zavaros és töredezett formájúak.

Íme a “KÖSZÖNÖM” szó hatására kialakult vízkristály képe 6 különböző nyelven – a képek magukért beszélnek!

Köszönöm vízkristály képek

 

Thank you hordozható palackISMERD MEG a Nature’s Design Thank you (magyarul KÖSZÖNÖM) TERMÉKCSALÁDJÁT!

Az első 100%-ban környezetbarát palack-kollekció elnevezése abból a gondolatból született, hogy ha a bolygónk képes volna beszélni, akkor egészen biztosan megköszönné, hogy műanyag palackok helyett környezetbarát palackokat használunk!

Az új „Thank you” termékcsaládnak négy tagja van: a 0.5 literes és a 0.7 literes palackok, a 0.3 literes palack forró italok számára valamint a 0.3 literes cumisüveg. A palackok az aranymetszés arányai alapján készülnek, kizárólag természetes anyagokból: üveg, fa, parafa, fém, kaucsuk stb. A palackok vonzó külsővel és bizonyítottan hosszú élettartammal rendelkeznek, ezáltal is növelve használóik elégedettségét!

Élj tudatosan, igyál megfelelő mennyiségű vizet és használj eldobható műanyag palackok helyett 100%-ban természetes anyagokból készült ÖKOpalackot!

Tudj meg többet a ökopalackokról a képre kattintva!

 

Similar Posts