Maria, a MyFridgie bloggere ezt írta rólunk!

Maria, a barcelonai MyFridgie – vegán receptek blogjának bloggerlánya 2015. decemberében megjelent – és mutatós képekkel tarkított – blogbejegyzésében elismerő szavakkal illette termékeinket. A cikk magyar fordítása az alábbiakban olvasható:

Nature’s Design – a víz gyógyító erejének újjászületése

A Nature’s Design termékek közül először – a 100%-ig természetes és biológiailag lebomló agyagokból készült – ökopalack termékcsaláddal találkoztam. Az ökopalackok teljesen LENYŰGÖZTEK! Kupakjuk fából, a palackjuk üvegből, a védőborításuk pedig parafából készül.

Thank you ökopalack és ökocumisüveg

 

Íme néhány ok, amiért nem lehet elégszer elmondani, hogy műanyag palack helyett miért válts üvegre:

· 150 milliárd palackozott vizet fogyasztunk évente – ez nagyon SOK műanyag hulladék!

· Minden évben egyre több és több műanyag hulladékot termelünk

· A műanyag palackok 70-90%-a soha nem kerül újrahasznosításra

· A legtöbb pet-palack hulladéklerakókban vagy az óceánokban végzi

· A műanyag sajnos itt marad! Évszázadokat vesz igénybe, míg elkezd lebomlani. Szennyezi a környezetünket és fenyegetést jelent a vadon élő állatokra nézve is!

Az Thank you ökopalackok tehát teljesen környezetbarát termékek, ami nagyszerű, azonban ez nem az egyetlen érdemük! Ugyanis a palack formájának további jótékony hatása is van. A víz, mire eredeti forrásától otthonunkig elér – a természetellenesen magas vízvezeték-nyomás, a környezetszennyezés és a hosszú csöveken történő szállítás miatt – elveszíti természetes kristályszerkezetét. Ezért testünknek is kevesebb energiát ad, nem is beszélve az ízéről! És itt kerül a képbe a Nature’s Design!

Alladin kancsó és csakra pohár

 

Minden üveg és porcelán terméküket úgy tervezték meg, hogy az segít helyreállítani a vízkristályok eredeti hatszögletű alakját (lásd a lenti képen). Nekünk mindössze annyi a dolgunk, hogy töltsük a vizet a Nature’s Design kancsónkba, poharunkba, palackunkba stb. és 3 percet hagyjuk állni. Ez az eljárás segít abban, hogy a víz egy friss, változatlan, természetes aromát kapjon.

Strukturált víz vízkristály

 

A Thank you ökopalackok 3 különböző méretben kaphatóak (0.3 l, 0.5 l és 0.7. l), illetve készült egy különleges ökocumisüveg is kisbabák részére 🙂 A Nature’s Design ráadásul készít poharakat, kancsókat, tálakat és alátéteket is. Termékeik egy része kapható az aljukba égetett Élet virága szimbólummal, melyek színüktől függően különböző hatást fejtenek ki az érzéseinkre, közérzetünkre. Például az arany az életenergia szimbóluma, a színes szimbólum az élethez való pozitív hozzáállást erősíti, a fehér segít kitágítani az érzékelést és az észlelést, a platina változat pedig erősíti az önbizalmat.

Láthatod, egy pohár víz, sokkal több is lehet annál, mint egy pohár víz! 🙂

Ha szeretnél többet megtudni a Nature’s Design-ról, látogasd meg weboldalukat!

Maria

blog-300x300

Similar Posts