Meríts erőt strukturált vízből!

Ki vagy? Mi az életfeladatod? Mire vagy hivatott? Évezredek óta bárkinek, aki választ szeretne kapni ezekre a kérdésekre, befelé kell fordulnia, hogy belső erejére rátalálva kapja meg a feleleteket, és az útmutatást a boldog és kiteljesedett élethez.

Belső erőnket megtalálni, azonban olykor nem könnyű feladat. Öröklött vagy tanult minták, hiedelmek – sokszor teljesen tudattalanul – állják utunkat e nemes cél elérése előtt. S ha az erőt homály fedi, úgy érezhetjük csak sodródunk az élet tengerén az épp aktuális széljárás szerint. Belső erő nélkül vállalkozókedvünket, kapcsolatainkat önbizalomhiány, túlzott megfelelési vágy vagy félelem rombolja. Valódi vágyaink és álmaink elnyomását vagy semmibe vételét a test leggyakrabban emésztőrendszeri tünetekkel jelzi, például túlzott súlygyarapodással, emésztési zavarokkal.

A bátorság csakrája

Az ősi indiai gyógyászat szerint 7 csakra, azaz energiaközpont helyezkedik el az emberi testben, amelyek a finom energiák áramlását irányítják.

A személyiségünk belső erejére a 3. csakrában találunk rá, melyet köldök- vagy napfonat-csakrának is neveznek. A napfonat-csakra harmonikus működésekor elfogadjuk és megbecsüljük önmagunkat. Merünk kockázatot is vállalni, mivel tudjuk, hogy képesek vagyunk megbirkózni bármivel, ami csak következik. Személyiségünk erős, tiszteljük önmagunkat és másokat, spontánul és fölszabadultan éljük életünk. Céltudatosság, hatékonyság és kitartás jellemez bennünket, s belső hangunk kedvesen így szól hozzánk: „Megbecsülöm és szeretem önmagam, és olyannak fogadom el, amilyen vagyok. Nyitott vagyok, megérdemlek minden tiszteletet és szeretet, és elfogadok minden szépet és jót az életben.”

A napfonat-csakrát harmonizáló ásvány a citrin. A citrin segíthet hozzáférni a személyiségünkben rejlő erőhöz. Lelki síkon megszilárdíthatja az önbizalmat, fizikai síkon pedig az emésztési problémákra lehet jótékony hatással.

Erősítsük önbizalmunkat strukturált vízzel!

A strukturált, azaz rendezett szerkezetű víz alkalmas arra, hogy különféle információkat hordozzon és bejutva szervezetünkbe, eljuttasson oda, ahol azokra szükség van.

A svájci Nature’s Design üveg- és porcelántermékei az aranymetszés arányai alapján megtervezett egyedi formaviláguknak köszönhetően rendezik a víz kristályszerkezetét.

A belső erő megerősítésére a Mythos napfonat-csakra pohár alján 8 világnyelven a „BÁTORSÁG” szó található, napsárga színű alapon a csakra szimbólum körül. A szín, a szimbólum és a szó rezgését, mint információkat veszi fel a strukturált víz és juttatja be a szervezetünkbe.

A poharakban és kancsókban tárolt víz kristályszerkezetében megmutatkozó pozitív változás tudományosan is bizonyított a Masaru Emoto által akkreditált svájci E. F. Braun laboratórium által.

A Mythos Napfonat csakra poharat webáruházunkban itt találja!

Similar Posts