Mit fejez ki a termékeinkben lévő Élet Virága szimbólum?

Az Élet Virága – A teremtés prototípusa

Ez az erőteljes szimbólum egyfajta kifejező formája annak, amit olykor „szent geometria“ -ként emlegetnek. Sok kultúrában és vallásban megtalálható – ugyanúgy termékeinkben is. És jó okkal. Egyszerű szépségével és tökéletességével, a teremtés újra és újra megújuló folyamatának szimbóluma.

Formájával hozzájárul a víz harmonikus újrarendeződéséhez.

Az Élet Virága számos érintkező körből áll. A kiindulási pont a középen lévő kör. A kör közepén egyszerű geometrikus forma helyezkedik el, ami azt sugallja, hogy eredetileg minden élet egyetlen forrásból fakadt. A kulcsszó: a sejtosztódás. A sejtosztódás addig folytatódik, amíg minden teremtmény eléri végleges, harmonikus formáját.

Az Élet Virága szimbólumot beledolgoztuk a Nature’ Design termékekbe, az ezen termékekben tárolt víz az Élet Virágán keresztül emlékezni fog erre az „őskód“-ra. A víz ismét szimmetrikusan, alapstruktúrájának, a hexagonnak megfelelően rendeződik el. És ugyanez az eredeti hexagonális alapforma található meg az Élet Virágában is!

Mivel minden termékünk az aranymetszés elve alapján készül, mindegyik strukturált vizet ad. Négy különböző Élet Virága változat van. A színek különböző érzelmeket és asszociációkat ébresztenek.

Az Élet Virágát 600 °C fokon, kívülről égetik a termékekbe.

Élet Virága szimbólum

Megérzés, tetszés szerint is kiválaszthatjuk az Élet Virágát, vagy az alábbiak alapján:

Arany (24 karátos)

Az arany változat a legnépszerűbb az egész világon. Az emberi történelem során az arany mindig is ismert az energia, a bőség szimbóluma volt.

Színes

A szivárvány látványa mindenkit vidámsággal, optimizmussal tölt el. A szivárvány színei saját külön frekvenciáikon vibrálnak, pozitív hatással bírnak.

Fehér

A fehér szín a tisztaság jelképe. A jósággal, a becsületességgel, a kezdettel, az ártatlansággal, a tökéletességgel társítható, növeli az új lehetőségek felé való nyitottságot, az intuitivitást.

Platina

A földkéreg csak 0,005 milliomodrészben tartalmaz platinát. Ritkasága révén birtoklására büszkék lehetünk s így megerősíthetjük önbizalmunkat és önmagunk szeretetét.

Legnépszerűbb Élet virága szimbólumos kancsónk

Az 1,3 literes Alladin kancsó – talpán az arany Élet virága szimbólummal – évek óta a legnépszerűbb termékünk!
Ismerje meg Ön is, ide kattintva!

Similar Posts