|

Mitől trendi az ökopalack? – Görög Zita megmondja!

A Föld Világnapja alkalmából 100%-ig természetes ökopalackjainkkal meghívást kaptunk Görög Zita Trendmánia című műsorába. A TV2 2018. április 21-én vetítette a műsort. A helyszínt legnagyobb budapesti viszonteladónk, a Szebb Életért Központ biztosította. A Bp. VIII. kerület, Fiumei út 4. szám alatti üzletben a teljes ökopalack termékkínálat megvásárolható.

A műsorból megtudhatjuk, hogy a világ pet palack gyártása olyan hatalmas, hogy az évente legyártott mennyiség 26-szor érné körbe a Földet. A palackok lebomlási ideje pedig akár 700 év is lehet! Ez rendkívüli mértékben szennyezi a környezetet, mivel az elhasznált pet palackok 70%-a nem kerül újrahasznosításra, hanem a természetben (óceánokban, erdőkben) vagy a szemétlerakókban végzi.

Ha szeretnénk óvni környezetünk, akkor lehetőleg ne vásároljunk pet palackot, vagy ha mégis, akkor használat után gondoskodjunk arról, hogy szelektív hulladékgyűjtőbe kerüljön a palack. Újratölteni nem szerencsés, mivel otthoni körülmények között bajos a megfelelő kitisztítása a palackoknak, tekintettel arra, hogy belsejük rücskös, így lehetővé válik a szennyeződések, baktériumok megtapadása a belső felületen.

A pet palackok kiváltására a megoldást az ökopalack jelenti, mely 100%-ig természetes anyagokból készül (újrahasznosított üveg, FSC tanúsítvánnyal rendelkező bükkfa, parafa, kaucsuk).

Ökopalack webáruház

Az ökopalackok hullámos kialakítása az aranymetszés arányait tükrözi. Ez a számos természeti jelenségben fellelhető arányosság teszi lehetővé, hogy a palackba töltött víz szerkezete helyreálljon, a természetes, rendezett struktúrára.

A műsorban bemutatásra kerül a legkisebbek számára készült öko-cumisüveg is, melynek különlegessége, hogy nem műanyagból, hanem üvegből készül, így könnyebben tisztítható, sterilizálható.

A Thank you ökopalackok megvásárlásához keresse fel webáruházunkat itt!

Similar Posts