Nézze meg a Nature’s Design kancsók vízkristályképeit!

Nature’s Design – a forma ereje, amely életet teremt

Bárki, aki valaha is ivott hegyi patakból, megtapasztalhatta, milyen erényekkel bír a friss forrásvíz. Az otthoni csapból folyó víz már nem olyan ízletes és energetizáló. Nem is csoda, hiszen gondoljunk csak bele, mekkora utat tesz meg, milyen mértékű vegyi behatásoknak és környezetszennyezésnek van kitéve a hűs víz, amíg elér hozzánk.

A svájci Nature’s Design egyedülálló üveg- és porcelántermékei különleges formavilágukat az aranymetszésnek köszönhetik. A termékek laborvizsgálatokkal igazolhatóan – már 3 perc alatt rendezik a víz kristályszerkezetét, strukturált vizet hoznak létre.

Ahhoz, hogy vizuálisan dokumentáljuk, mennyire változik meg a víz szerkezete, “előtte” és “utána” fotókat készítettünk a vízkristályokról minden Nature’s Design termékben.

A teszteredmények a svájci Uttingen E. F. Braun laboratóriumából származnak. Az összes vízmintát a dr. Masaru Emoto által kifejlesztett módszerrel fényképezték. Minden Nature’s Design termékben tárolt vízminta igen pozitív változást mutat, finom, szimmetrikus kristályszerkezet jellemzi. Ezeket a változásokat a termékek formái hozzák létre és tartják fenn, ezek adnak a víznek friss, eredeti, természetes zamatot – olyan természetközelit, amilyet csak lehet.

Kattintson a képre Webáruházunk eléréséhez:

Nature's Design kancsók vízkristályképei

Similar Posts