Miért fogyasszon strukturált vizet?

Dr Gerald Pollack strukturált víz kutatóNéha nehéz változtatni azon, ahogy a világot látjuk. Ez különösen igaz az olyan dolgokkal kapcsolatban, mint a víz. Életünkben a víz oly természetes, szinte magától értetődő, hisz mindenhol jelen van. Folyik a csapból, a zuhanyból, megvesszük a boltban, hajózunk rajta, úszunk benne. A víz csak víz – mondhatnánk.

Ha azt halljuk valakitől, hogy víz és víz között különbség lehet, hajlamosak leszünk szkeptikussá válni.

Pont a magától értetődése miatt, a vizet tudományosan nem vizsgálták túl sokat. Tudjuk, hogy miből áll és azt is, hogy elengedhetetlen az élethez, de csak most kezdjük igazán megérteni a víz tényleges szerkezetét és szerepét.

Dr. Masaru Emoto volt az első, aki mélyebben vizsgálta a víz kristályszerkezetét. Megállapította, hogy a különböző hatásoknak kitett vizek nagy különbséget mutatnak kristályszerkezetükben.

Dr. Gerald Pollack a Washington Egyetem biomérnök vízkutató professzora, tovább ment, ő a strukturált víz emberi szervezetre gyakorolt hatásait kutatja.

Mi az a strukturált víz?

 

Strukturált vízA víz kristályos formában létezik. Strukturált vízről akkor beszélünk, ha a víz kristályai rendezett, hatos (hexagonális) szerkezetbe rendeződnek. Ilyen rendezett képet mutatnak például a természetes forrásvizek kristályai.

Sajnos a csapvízben a magas nyomás és a vízelosztó rendszerekben történő kezelés lebontja a víz természetes összetevőit, elveszik életadó vitalitása.

Dr. Pollack kimutatta, hogy a strukturált és a strukturálatlan víz, kristályszerkezetükön túl mérhető különbségeket mutat jellemzőikben is: úgy, mint molekula stabilitás, negatív elektromos töltés, nagyobb viszkozitás (sűrűség), molekula csoportosulás, egyes fényspektrumok elnyelésének megnövekedett képessége.

A strukturált víz az életet támogatja azáltal, hogy fokozottabb hidratációt (víz-beépülést) és sejtek közötti kommunikációt tehet lehetővé.

Strukturált víz

Fogyasszon strukturált vizet!

Alladin strukturált víz készítő kancsóA Nature’s Design aranymetszés arányai alapján megtervezett strukturált víz készítő üveg- és porcelántermékei, egyedülálló formaviláguknak, ólom- és egyéb nehézfémektől mentes anyaguknak valamint szimbólumaiknak (Élet virága, csakra) köszönhetően már 3 perc alatt visszaállítják a csapvíz szétesett kristályszerkezetét, természetes hatos kristálystruktúrába.

A termékek ezen képességét – a Dr. Masaru Emoto által kifejlesztett vízkristály-fényképészeti eljárással végzett – svájci laborvizsgálatok bizonyítják (E.F.Braun CH-3628 Uttigen).

Similar Posts