Programozott víz készítése

A tudomány bebizonyította, hogy a víz emlékszik – gondoljunk csak dr. Masaru Emoto híres vízkísérleteire, a homeopátiára vagy a Bach virágterápiára. Képes azoknak az információknak a befogadására, megőrzésére és továbbadására, amikkel kapcsolatba kerül.

Ismerkedjünk meg a víz mentális avagy gondolati úton történő programozásával, a programozott víz technikával! Ezt a technikát elsősorban önmagunk vagy más személy gyógyításához hívhatjuk segítségül, de kreativitásunktól függően bármely más célunk előidézésére is igénybe vehetjük (pl.: jobb koncentrálóképesség, memória vagy éppen a jó hangulat elérésére is.)

Vízprogramozó poharak

Így végezzük el a víz programozását:

Ami szükséges hozzá: egy vízzel teli pohár vagy kancsó és kb. 20 percnyi idő nyugodt, csendes körülmények között!

1. Fogjunk két kezünk közé egy pohárnyi vagy kancsónyi vizet úgy, hogy a két kezünk ne érintse egymást, de az ujjaink egymáshoz simuljanak!

2. Hunyjuk be a szemünket és hajtsuk a fejünket a pohár közelébe! Majd lazuljunk el valamely relaxációs technika segítségével. Például számoljunk vissza 10-től 1-ig, vagy koncentráljunk a fejtetőnktől a talpunkig egyenként a testrészeinkre és tudatosan lazítsuk el őket. Esetleg képzeljük magunkat egy szép, csendes, megnyugtató helyre. Próbáljuk ki, melyik módszer a leghatásosabb nálunk, vagy kombinálhatjuk is őket!

3. Ezt követően vizualizáljuk kb. 12 percig, hogy két kezünkből és homlokunk közepéből hófehér fény – energia – áramlik a vízbe, ami szivacsként magába szívja azt, és egyre fényesebben ragyog tőle! Képzeljük el, ahogy idővel már a pohár, illetve kancsó határait is meghaladó fénygömb – energiagömb – veszi azt körül!

4. Ezután képzeljük el – az előbbi jelenettől kissé balra, kb. 15°-nyira -, ahogy iszunk a vízből és a hófehér energiától sugárzó víz megérkezik a gyomrunkba! (Ha más személy számára programozunk vizet, akkor természetesen ezt a személyt vizualizáljuk!)

Képzeljük el, ahogy ez az energiát és speciális információt tároló, fehéren ragyogó víz a gyomorból és a vékonybélből fölszívódik a vérbe, s az erek útján eljut a megcélzott szervhez! Képzeljük el, ahogy a beteg sejtek ennek hatására gyógyulnak! Erre a 2. gondolati képre kb. 6 percet fordítsunk!

5. Végül vizualizáljuk, az előbbi jelenettől ismét kissé balra – kb. 15°-nyira -, hogy programozásunk elérte célját! Tehát képzeljük el a vizet ivót tökéletes egészségben, ha a vizet történetesen gyógyító céllal programoztuk! Erre kb. 2 percet szánjunk!

6. Majd fogyasszuk el a vizet – egyszerre vagy apránként -, illetve adjuk oda italként annak, aki számára készítettük!

Vízprogramozó kancsók

Vízprogramozás Nature’s Design termékekkel

A víz programozása sokaknál bevált módszert, számos sikertörténetet olvashattunk már erről (pl. az Agykontrollnaplókban). Felgyorsult világunkban az embernek azonban sajnos nincs minden nap 20 perce a víz programozására és idővel a lelkesedés is alábbhagyhat…

Nature’s Design strukturált víz készítő kancsói és poharai rendezett kristályszerkezetű, strukturált vizet hoznak létre már 3 perc alatt az aranymetszés elve alapján megtervezett formaviláguknak, szimbólumaiknak (Élet virága, csakra) és az üveg összetételének köszönhetően

TUDJON MEG TÖBBET termékeinkről ide kattintva!

VÁLJÉK A VÍZ EGÉSZSÉGÜNKRE!!

Felhasznált forrás:

Agykontroll Ultra kézikönyv – vízprogramozás agykontrollal

 

Similar Posts