Rendezett szerkezetű vízzel a fiatalságért

Anti-agingDr. Mu Shik Jhon elismert koreai tudós az öregedéssel kapcsolatban egy merőben új elmélettel állt elő, mely szerint az öregedési folyamat tulajdonképpen nem más, mint a rendezett szerkezetű, strukturált víz fokozatos elvesztése a szervekből, szövetekből és sejtekből, amit a test teljes víztartalmának általános csökkenése kísér.

Köztudott, hogy testünk legnagyobb részt vízből áll. Amíg egy kisbaba testében ennek aránya 70-78 %, ez az érték egyre csökken, idős korra már csak 50 % körül mozog.

Milyen jótékony hatásai lehetnek a strukturált víznek?

A koreai professzor elmélete szerint a rendezett szerkezetű, strukturált víz fogyasztása növelheti az életerőt, lassíthatja az öregedési folyamatot, megakadályozhatja a betegségek kialakulását, elősegítheti a fokozottabb hidratálást, méregtelenítést, tápanyag-felszívódást és sejtközötti kommunikációt.

Fogyasszon strukturált vizet!

A rendezett szerkezetű víz ősi természetes forrásokban található. A csapvíz többnyire elveszíti kristálystruktúráját a vízelosztó rendszerben végbemenő folyamatok során. Földünk ivóvizének nagy része energetikailag szegény, kristályszerkezet nélküli víz. Szervezetünkben az élettani folyamatok rendezett szerkezetű vízben zajlanak. Ha szétesett, kristályszerkezet nélküli víz kerül a szervezetbe, azt jelentős energia-ráfordítással át kell alakítania rendezett vízzé. Fiatal korban – magasabb energiaszinten – könnyebben átalakítjuk a kristályszerkezetét vesztett vizet, mint idősebb korunkban.

Az öregedés lassítása érdekében, figyeljünk tehát az elfogyasztott víz mennyisége mellett annak minőségére is, hogy káros anyagoktól mentes, strukturált vizet fogyasszunk!

Fogyasszon Ön is élő vizet!

Strukturált víz készítő kancsóA svájci Nature’s Design – az aranymetszés szabályai szerint készült – egyedülálló üveg- és porcelántermékei rendezett kristályszerkezetű, természetes molekulastruktúrájú és energiaszintű vizet hoznak létre.

A termékek ezen tulajdonságait a dr. Masaru Emoto japán tudós által kifejlesztett eljárás alapján, svájci laborvizsgálatok támasztják alá. (E.F.Braun CH-3628 Uttigen)

A Nature’s Design termékpalettáját kancsók, ivó- és borospoharak, energia-alátétek és porcelán termékek alkotják.

Similar Posts