Strukturált vízzel a boldog párkapcsolatért

A tavasz beköszöntével természetes módon éled fel bennünk az igény szerelmi életünk jobbá tételére: legyen szó akár új társunk megtalálásáról, vagy a már meglévő kapcsolatunk rendbetételéről, felélénkítéséről.

Akár párkapcsolatban vagyunk, akár egy kapcsolat után, gyakran megesik, hogy vélt vagy valós sérelmeink miatt egyfajta „áldozat” szerepet veszünk magunkra. Ekkor nem önnön valójában látjuk a helyzetet, mert az érzelmeink túlnőnek rajtunk.

Ha egy pillanatra kikapcsoljuk az önsajnálat-gombot – „Miért tette ezt velem? Miért nem ért meg engem?” – lehet, hogy olyan válaszokat kapunk, amelyeken magunk is meglepődünk. Bármi jusson is eszünkbe, tudnunk kell, hogy ez mind rólunk szól, a mi érzéseinkről, az előállt helyzethez való viszonyulásunkról. Milyen energiahiányos állapotokat hoznak létre ezek az érzelmi hatások?

A csakrák és a szerelem

Az ősi indiai gyógyászat szerint 7 csakra, azaz energiaközpont helyezkedik el az emberi testben, amelyek a finom energiák áramlását irányítják.

A párkapcsolat a 2. csakrához kapcsolódik, melyet hasi vagy szex csakrának is neveznek. A víz elemű és a veséket irányító hasi csakra a keresztcsont, a medence területén található. Ehhez a csakrához tartozik a vágy, az öröm, az érzések és a szexualitás. Ez a csakra biztosítja képességünket az élet élvezetéhez. A hasi csakra őrzi érzelmi életünk örömteli és traumatikus élményeinek emlékét. Ha a csakra sérül, a rezgése megbomlik és bizalmatlanság alakul ki, amely nem teszi lehetővé, hogy másokhoz érzelmileg közel kerüljünk. Belső hangunk ilyenkor így szól: „Nem bízhatok senkiben.”, „Ha szeretek, megsebződöm.”. Ekkor a lelkesedés és öröm helyét szomorúság és depresszió veszi át. Tehát, ha a szerelmi életünkben elakadást tapasztalunk és hasonló gondolatok kísértenek – melyek megbetegítenek és lezárnak minket -, akkor érdemes a hasi csakra rezgését helyreállítani. Ha ez megtörténik, belső monológunk is megváltozik, s így szólunk: „Megbízom önmagamban és másokban.”, „Megérdemlem a beteljesült szerelmet.” Ilyenkor egészséges önbizalommal rendelkezünk, nyitottá válunk az intimitásra, életöröm és energikusság jellemez bennünket.

Hangolódjunk a szerelemre strukturált vízzel

A strukturált, azaz rendezett szerkezetű víz alkalmas arra, hogy különféle információkat hordozzon és bejutva szervezetünkbe, eljuttasson oda, ahol azokra szükség van.

A svájci Nature’s Design üveg- és porcelántermékei az aranymetszés arányai alapján megtervezett egyedi formaviláguknak köszönhetően rendezik a víz kristályszerkezetét.

A Mythos Hasi csakra pohár alján, narancssárga színű alapon szerepel a hasi csakra szimbóluma, valamint a csakrához rendelhető “HARMÓNIA” szó 8 nyelven. A szín, a szimbólum és a szó rezgését, mint információkat veszi fel a strukturált víz és juttatja be a szervezetünkbe.

A hasi csakrát harmonizáló ásvány a – kapcsolatok kövének is nevezett – karneol. A karneol rezgését szintén bejuttathatjuk szervezetünkbe a strukturált víz segítségével – erre a célra Cadus kancsónkat ajánljuk. Helyezzük a karneolt a kancsó alján található, lezárható mélyedésbe, így a víz képes felvenni az ásvány rezgését. A kancsó kialakításának előnye, hogy az ásvány nem érintkezik közvetlenül a vízzel, így a víz szennyeződése, vagy a kristály vízkövesedése elkerülhető.

A poharakban és kancsókban tárolt víz kristályszerkezetében megmutatkozó pozitív változás tudományosan is bizonyított a Masaru Emoto által akkreditált svájci E. F. Braun laboratórium által.

A Mythos hasi csakra poharat webáruházunkban itt találja! A kristálytartós Cadus kancsót pedig ide kattintva!

Similar Posts