Szepes Mária és Müller Péter gondolatai a vízkristályokról

Szepes MáriaA két legnagyobb spirituális írónkat – Szepes Máriát és Müller Pétert – is megihlette a vízkristály fényképészet varázslatos világa.

Szepes Mária ezekkel a szavakkal méltatta dr. Masaru Emoto: A víz rejtett bölcsessége című könyvét:

„Mialatt ezt a kitűnő és lenyűgöző könyvet olvastam, átjárt a víz elem varázslata. Megmerültem általa a kimeríthetetlenben. A víz, a tűz és a levegő elem, szüntelen működése, hullámzása ad erőt a földnek, az élőlényeknek, születésüktől a sírjukig, sőt még tovább, hiszen anyag nincs, csak rezgésenergia, így halál se létezik. Ami van, soha el nem vész, csak átalakul, a változás különböző rezgésformák áthullámzása egymásba. Ezt már igazolta a kísérleti tudomány, s most Emoto gyönyörű vízkristályképei is bizonyítják. Gratulálok az írónak!”

Müller PéterAz alábbi idézet, pedig Müller Pétertől származik, aki jellegzetes – szívet-lelket megérintő – írói stílusában osztja meg velünk gondolatait a vízkristály fotókról:

„Ezek a képek láthatóvá teszik a láthatatlant. Akik szellemileg látnak, nincs szükségük ilyesmire, de számunkra, lelki vakok számára roppant tanulságosak e csodálatos gondolat-gyémántok, és megfagyott érzelmi ékszerek, mert meg lehet tapintani őket, és érzékileg, két kocsonyás látó szemünkkel is megpillanthatjuk mindazt a titkot, ami egy magasabb ideavilágban létezik.”

Ismerje meg Ön is a vízkristályok lenyűgöző világát dr. Masaru Emoto könyveiből – KATTINTSON a képre a könyvek bővebb leírásához és megvásárlásához!

Masaru Emoto könyvei

Similar Posts