A víz struktúrájának helyreállítása

„Lehetséges lenne? Hogyan lehelhetnénk lelket a vezetékekbe préselt vízbe? A természetben nincs műanyag.”

 

“A műanyag palackba zárt víz a műanyag rezgéseit veszi és adja át. Megkímélhetjük testünket ettől az információtól, valamint a műanyag flakonok oldószereitől és vízlágyítóitól. Inkább üveges vizet válasszunk-, de a műanyag palackos víznél rendszerint még a csapvíz is jobb. … A legtöbb helyen nem is olyan rossz az ivóvíz. A vezetékes vízben azonban viszonylag kevés a természetes információ. Itt tudunk közbeavatkozni, hogy értékes információval lássuk el.”

A fenti idézet Masaru Emoto és Jürgen Fliege: A víz gyógyító ereje című könyvéből származik. Az írók számos eljárást (többek között kristály-, zene illetve színterápiás módszereket) ajánlanak a víz struktúrájának helyreállítására.

Strukturált víz készítő kancsó és pohárStrukturált víz készítése egyszerűen és gyorsan

Ezeknél azonban létezik egy jóval egyszerűbb, napi szinten is könnyedén használható megoldás:

A svájci Nature’ s Design – az aranymetszés arányai alapján készült – egyedülálló, strukturált víz készítő üvegtermékei speciális formavilágukkal, kialakításukkal és szimbólumaikkal olyan rezgést hoznak létre, melynek hatására a csapvíz töredezett vízkristályai szabályos szerkezetbe rendeződnek vissza. A termékekbe töltött vezetékes víznek már 3 perc elegendő, hogy erre a hatos struktúra-szerkezetre visszaálljon!

Similar Posts