Természetgyógyász kezelések segítője a strukturált víz!

A természetgyógyászok alapelve, hogy a gyógyulást egyaránt elő kell segíteni testi és lelki szinten. Ebben nyújt létfontosságú segítséget a hatékonyabb méregtelenítést és a szimbólumok információjának bevitelét lehetővé tevő rendezett szerkezetű, strukturált víz!

Strukturált víz kancsóA természetgyógyászok gyakran ajánlják pácienseiknek, hogy a kezelés idején ügyeljenek a fokozott vízfogyasztásra, mely elengedhetetlen a méregtelenítés miatt a gyógyulási folyamat során. A méregtelenítést még hatékonyabbá tehetjük megfelelő tisztaságú és a szervezet számára könnyebben felhasználható víz fogyasztásával. Dr. Masaru Emoto japán vízkutató munkásságából tudjuk, hogy a hosszú csővezetékeken át szállított és magas nyomás alatt tartott víz szerkezete sok esetben sérült, töredezett. Ezzel szemben a természetes forrásvizek struktúrája ép és teljes.  Az ép struktúrájú víz szervezetünk számára is jobban hasznosítható, hatékonyabb méregtelenítést és tápanyagfelszívódást tehet lehetővé, ezzel is segítve a különböző természetgyógyász kezeléseket.

Emoto kísérletei bebizonyították, hogy a strukturált víz kiváló információ-hordozó tulajdonságokkal is rendelkezik. A tudós a víznek adott információkat, rezgéseket a vízkristályokon keresztül tette láthatóvá.

Nature’s Design – strukturált víz készítő üvegtermékek

A svájci Nature’s Design üvegtermékei – kancsói, poharai és palackjai – strukturált vizet állítanak elő. A termékekbe töltött víz kristályszerkezete laborvizsgálatokkal igazolhatóan (E. F. Braun CH-3628 Uttigen) 3 perc alatt rendeződik. Mindez annak köszönhető, hogy:

  • formatervezésük az aranymetszés arányain alapul
  • anyaguk ólom-és nehézfémektől mentes üveg
  • többségük szájjal fújt, hagyományos kézművesmunkával készül

 

További különlegességük, hogy számos termékben megtalálhatóak az élet virága vagy a csakra szimbólumok. Ezek információtartalmát a strukturált víz képes könnyedén felvenni és továbbadni számunkra.

Használja Ön is gyógykezelései során termékeinket!

Termékeinket ajánljuk természetgyógyászok számára is gyógykezelésük kiegészítésére és hatékonyabbá tételére. Csatlakozzon küldetésünkhöz: adjuk meg a lehetőséget minél több embernek arra, hogy újra az eredeti, természetes állapotában jussanak hozzá az életadó vízhez.

Energiagyógyítás

Ismerje meg viszonteladó partnereink véleményét!

Évek óta segítjük természetgyógyászok, kineziológusok, alternatív gyógyközpontok munkáját, akik pozitív tapasztalatokra tettek szert termékeinkkel kapcsolatban:

„Az energia-kezelések során azt tapasztaltam, hogy a kancsókban tárolt víz lágyabbá és selymesebbé válik, így a pácienseim többet isznak belőle – főként az idősek. A szimbólumok pedig önbizalmat adnak az embereknek a számukra problémás életterületen végzett önismereti munka során.”

Kiss Klára, Pránanadi tanító, Budai Nadiház

„Most már lassan 4 éve dolgozom együtt a Nature’s Design csapatával. Mindig korrektek és pontosak, határidőre szállítanak. Folyamatosan kiváló minőségű termékeket kapok tőlük.”

Szabó Éva, Földanya Világa, Sopron

 

A cikk megjelent a Természetgyógyász Magazin 2018. szeptemberi számában.

Similar Posts