Több energia és ragyogóbb bőr strukturált vízzel

Több energia vízzel
Sarah Smith

Az interneten számos „30 napos vízivási kihívás” kering, melyet Sarah Smith, a Daily Mail újságírónője indított el. „Előtte-utána” fotóval illusztrált cikkében számolt be arról, milyen jótékony hatásokat tapasztalt miután 30 napon keresztül megnövelte az addig 1 literes vízbevitelét 3 literre.

Az újságírónő cikke bejárta a világot, s ezen felbuzdulva sokan döntöttek úgy, hogy követik a példáját. A résztvevők arról számoltak be, hogy a „vízkúra” után bőrük puhább, feszesebb és ragyogóbb lett, halványodtad a szemek alatti sötét karikák, a pattanások és a narancsbőr.

A résztvevők nem véletlenül számoltak szinte egyöntetűen első helyen a bőrükön tapasztalt változásokról, hiszen ez, szervezetünk első védelmi vonala. A dehidratált szervezet a bőrtől von el először vizet, hogy a szerveket épségben tartsa, így mind a hiányos, mind a megfelelő folyadékbevitelnek rövid idő alatt látványos nyomai lehetnek külsőnkön.

Sokan tapasztalták azt is, hogy alvásuk mélyebb lett, reggel könnyebben ébredtek. A résztvevők napközben is nagyobb energiával rendelkeztek, és könnyebben teljesítették munkahelyi feladataikat. Volt, aki a migrénes fejfájásától szabadult meg, más étvágyának csökkenését, vagy hangulatának javulását észlelte.

Mennyit és milyen vizet igyunk?

Több energia vízzel

Nők esetén 2- 2,5 liter, férfiaknál 3,5 liter víz fogyasztása ajánlott naponta, mely értékek az életkor, a testsúly, a fizikai aktivitás, az éghajlat stb. függvényében változhatnak. Természetesen itt is érdemes a fokozatosság elvét betartanunk, hogy új vízivási szokásaink könnyedén és maradandóan épüljenek be életünkbe.

Szervezetünkben az élettani folyamatok rendezett szerkezetű vízben zajlanak. Ha kristályszerkezet nélküli víz kerül a szervezetbe, az jelentős energia-ráfordítás rendezett vízzé alakítani, mely folyamat az évek múlásával egyre nagyobb kihívás. Azzal segíthetünk szervezetünknek, ha ivóvizünk tiszta és strukturált kristályszerkezetű. A strukturált víz fogyasztása elősegítheti a fokozottabb hidratálást, méregtelenítést, tápanyag-felszívódást és sejtközötti kommunikációt. Íze selymes és lágy, ezért többet is iszunk belőle.

Készítsen egyszerűen és gyorsan strukturált vizet otthonában a svájci Nature’s Design mindennapi használatra szánt üvegtermékeivel! A termékek kristályszerkezetre gyakorolt jótékony hatása laborvizsgálatokkal (E.F.Braun CH-3628 Uttigen) bizonyított, minőségüket pedig vásárlóink 12 éves pozitív tapasztalata garantálja.

„Vonzóak az üvegek, poharak. Aki nem tud elég vizet inni, vagy eddig nem tette meg, megtanul a gyönyörű üvegek által. A víz lágy, selymes, itatja magát. A család minden tagja napi szinten örömmel használja őket – otthon, iskolában.”

K. Ágnes, Budapest

Próbálja ki a 30 napos vízivási kihívást Ön is! Tapasztalja meg milyen pozitív változásokkal jár 30 napon keresztül megfelelő mennyiségű vizet fogyasztani és ezzel egy egészségesebb életmódra váltani. Örömmel várjuk beszámolóját az info@vitalizal.hu e-mail címen!

Több energia vízzel

Similar Posts