A víz, mint információhordozó

A víz nemcsak az információ tárolására képes, hanem az információ, a frekvenciaminta, az elektromágneses rezgés továbbadására is.  A víz a körforgása során összegyűjtött információkat továbbítja számunkra, a földkéreg kőzeteiben áramolva felveszi mindazokat az elektromágneses rezgéseket, amik bolygónkon megtalálhatóak.

A víz mint információhordozó

A Föld atmoszférájának alaprezgési értéke 7,83 Hz, ez az érték az ún. Schumann-rezonancia, a Föld saját elektromágneses frekvenciája. 1978-ban került az érdeklődés középpontjába, mert kiderült, hogy megegyezik az emberi agy 7-12 Hz-es alfa-théta hullámainak rezgésszámával, melyek az álom és ébrenlét határán, illetve a meditáció, vizualizáció során jelentkeznek a halánték- és a tarkólebenyben, illetve a homloklebenyben. (Valójában ezt a jelenséget Nikola Tesla fedezte fel 1905-ben, amikor a vezeték nélküli energiaátvitellel kísérletezett.)

Schumann-rezonancia

 

A víz ezt a frekvenciamintát veszi fel körforgása során. Az emberi szervezet, de valójában minden élőlény a vízmolekula frekvenciájával rendelkezik, egyszerűen azért, mert a testtömegének legnagyobb részét víz alkotja. Ezáltal állandó összeköttetésben vagyunk a vízen keresztül a Földdel.

Dr. Csiszár Róbert, Természetgyógyász Magazin

Similar Posts