Vízprogramozás pozitív megerősítésekkel

Cikksorozatunk előző két részében megismerkedtünk a víz gondolati úton történő programozásával, azaz a vízprogramozás technikájával valamint a kristályok felhasználásával történő energetizálással, a kristályvíz készítéssel.

Vízprogramozás pozitív megerősítésekkelMost nézzük meg, hogyan gyakorolhatunk hatást a vízre vizuális ingerek segítségével! A téma legnagyobb szakértője dr. Masaru Emoto japán tudós. Emoto kísérletei során átlátszó tégelyekbe desztillált vizet töltött, majd a tégelyekre különböző szavakat tartalmazó kis papírokat ragasztott, úgy, hogy az írás befelé nézzen. Azaz szavakat mutatott a víznek! A vízmintákat 24 órán keresztül állni hagyta és lefagyasztotta. Ezután lefényképezte a benne képződött vízkristályt, amely varázslatos módon leképezte az adott szó rezgését… Pozitív szavak (pl.: hála, szeretet, köszönöm) hatására gyönyörű, teljes hatos-szerkezetű kristályok jöttek létre, míg negatív szavak esetén töredezett, torz kristályok képződtek. Miért történt mindez? Azért, mert amikor a víznek egy írott szót mutatunk, az rezgésként jut el hozzá, a víz pedig visszatükrözi a rezgést és azt egy sajátos alakzattal fejezi ki!

Hogyan segíthet mindez nekünk?

Ne feledjük, testünk 70%-a víz! Víz, amelynek memóriája van, amely emlékszik, amely képes információt befogadni, hordozni és továbbadni. Ez ugyanúgy igaz a testünket alkotó vízre és arra a vízre is, amit megiszunk!

Az elfogyasztott víz átadja testünknek mindazokat az információkat, melyekkel „utazása” során találkozik. Ezért nagyon is fontos, hogy az általunk meginni kívánt víz, milyen információval kerül utoljára kapcsolatba mielőtt testünkön átáramlik!

Mutassunk szavakat a víznek!

A víz pozitív megerősítésekkel való programozása rendkívül egyszerű, bárki könnyedén kipróbálhatja otthon is. Nem kell mást tennünk, mint felírnunk egy kis papírcetlire egy pozitív rezgéssel bíró szót, amely számunkra nagy értékkel bír (pl.: szeretet, boldogság, béke, öröm, jókedv, szabadság stb.) majd a papírt ráragasztanunk vizes poharunk vagy kancsónk aljára, hogy a víz átvehesse az adott szó rezgését. Fontos, hogy jó minőségű vizet használjunk és hagyjunk időt arra, hogy a folyamat végbemenjen. Ne feledjük, hogy dr. Masaru Emoto desztillált vizet használt a kísérletei során és 24 órán keresztül hagyta állni a vízmintákat.

Természetesen, ha konkrét céljaink vannak, ezeknek megfelelő szavakkal is programozhatjuk a vizet. Például, ha az egészségünk javítása a cél, felírhatjuk az „egészség” szót a papírra, vagy megerősítő mondatként: „Meggyógyultam. Egészséges vagyok.” illetve „Nagyon jól érzem magam, boldog és egészséges vagyok.” Vagy, ha párt szeretnénk magunknak találni, felírhatjuk a „szerelem” szót a papírra, vagy pozitív megerősítésként egy egész mondatot is: „Boldogan élek szerelmemmel.” vagy „Párommal nagy szeretetben és boldogságban élünk együtt”. Ha pedig új/jobb munkahelyet szeretnék bevonzani magunknak, felírhatjuk például ezt: „Szeretem a munkámat. Örömmel végzem a munkámat. A számomra legjobb munkahelyen dolgozom.” Ha anyagi helyzetünkön szeretnénk javítani, felírhatjuk a „bőség” szót, vagy választhatunk pozitív megerősítő mondatot is, mint például: „Bőségben élek.” „Anyagi helyzetemmel nagyon elégedett vagyok.” „A pénz bőségesen áramlik az életemben.”

A felsorolt szavak, mondatok közül válasszuk azt, amelyik elsőre a legjobban megtetszett és amivel a legjobban tudtunk azonosulni, de kitalálhatunk magunknak saját pozitív megerősítő szavakat illetve mondatokat is!

Mutassunk szimbólumokat a víznek!

A szavakon kívül szimbólumokkal is programozhatjuk a vizet. A szimbólumok rendkívül sokfélék lehetnek, bemutatásukkal könyveket lehetne megtölteni, ezért foglalkozzunk itt most csak a legősibb és legismertebb szimbólumokkal: ezek az Élet virága szimbólum és a csakra szimbólumok. Az Élet virága a Teremtést szimbolizálja, a teljességet, a tökéletességet, a harmóniába kerülést, az Univerzum minden elemének összekapcsolódását jelképezi. Az egyes csakra szimbólumok, pedig egy jelképben tartalmazzák mindazt a gazdag információmennyiséget, amely az egyes csakrákhoz rendelhető. Tehát mindaz az információ, amit az adott szimbólum jelképez, belemásolódik a víz, majd a vizet elfogyasztva, testünkben él tovább.

A vizuális ingerek kérdéskörét egy érdekes témával zárjuk: mi történik akkor, ha fényképeket mutatunk a víznek? Erre Emoto könyvében találtunk egy meglepő ötletet, melyet párkapcsolatunk javítására ajánl: keressünk egy olyan fényképet, melyen párunkkal ketten szerepelünk és amely a kapcsolatunk egy igazán boldog időszakában készült rólunk. Helyezzünk a fényképre egy pohár vizet, hagyjuk rajta néhány órát, majd mindketten igyunk a vízből. A víz információhordozó tulajdonságából következően felidézheti bennünk a boldog időszak emlékét. Ez természetesen nem elég ahhoz, hogy innentől kezdve minden magától jóra forduljon, de megadhatja a kezdő lökést ahhoz, hogy legyen kedvünk és motivációnk több energiát fordítani kapcsolatunk ápolására.

Élet virága pohárAz aranymetszés arányai alapján megtervezett strukturált víz készítő Nature’s Design termékekben is megjelenik a víz vizuális ingerekkel történő programozásának számos módja! Szemet gyönyörködtető üveg- és porcelán termékeink nagy része kapható az aljába égetett Élet virága szimbólummal. Emellett termékpalettánkról megvásárolható a nagyon közkedvelt Csakra-pohár és Élet virága szimbólumos Mythos pohár sorozat.

Melyik csakra pohár való Önnek? Kattintson ide a Csakra teszthez!

Similar Posts