Ön mennyire környezetbarát? Most megtudhatja!

Válaszoljon a vízzel és a hulladékkezeléssel kapcsolatos rövid és gyors öko teszt kérdéseire, hogy megtudja magáról: harmóniában van-e környezetével vagy lenne még min javítani…?

Öko teszt

Válassza ki az Önre leginkább jellemző válaszokat!

Igyekszik Ön a háztartásában csökkenteni a hulladékot (pl. nagy kiszerelésben vásárlás, nem vesz/fogad el eldobható zacskót, kimért árukat vásárol, kerüli a feleslegesen csomagolt árukat, visszaváltható csomagolású árut vásárol stb.)?

Újrahasznosít-e Ön bármilyen hulladékot (papír, befőttesüveg stb.)?

Szelektíven gyűjti-e a hulladékot?

Hetente hány zsák (10-20 literes) szelektív szemét keletkezik a háztartásában?

Használ-e Ön valamilyen víztakarékos megoldást a háztartásában (víztakarékos WC, víztakarékos csap/tusolófej, esővízzel öntözés)?

Mennyire vigyáz Ön a vízre a mindennapos tevékenységei során (pl. ásványvíz helyett csapvizet iszik, fürdés helyett zuhanyzik, csak teli géppel mos/mosogat stb.)?

Gratulálunk! Ön igazán környezettudatos! Csak így tovább!

Ha még többet szeretne tenni környezetéért, váltson műanyagról ökopalackra! Ismerje meg Thank you termékcsaládunkat itt!

Már jó úton jár!

Ha még többet szeretne tenni környezetéért, váltson műanyagról ökopalackra! Ismerje meg Thank you termékcsaládunkat itt!

Ajaj! Úgy tűnik jobban kellene vigyáznia a környezetére!

Váltson műanyagról ökopalackra! Ismerje meg Thank you termékcsaládunkat itt!

Sokat tehetünk környezetünk megóvásáért azzal is, ha a temérdek műanyag palack vásárlása helyett egy környezetkímélőbb és igazán természetes megoldást választunk!

Ökopalack webáruház

Ismerje meg a Nature’s Design 100%-ig környezetbarát anyagokból készült Thank you ökopalack termékcsaládját! Az ökopalackokat kialakításuknak köszönhetően bárhová magunkkal tudjuk vinni és akárhányszor újratölthetjük! Ráadásul minden egyes részük külön-külön is megvásárolható, így különösen hosszú élettartammal rendelkeznek.

A Thank you ökopalackok 2015-ben elnyerték a világ legnagyobb bioélelmiszer kiállítása, a BioFach “legjobb új termék” díját valamint az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság (EGSzB) “kiváló tervezésért és fenntarthatóságért” járó Európai díját is.

Thank you ökopalack termékcsaládunkat itt találja!

További hasznos zöld-háztartási tanácsokért, iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

Similar Posts