Aranymetszett üvegtermékek

Mik azok a vízkristályok?

Strukturált víz vízkristály fotóA vízkristályok a víz rezgésének, energiájának jellegét ábrázolják. Formájuk megmutatja, hogy az adott víz energiadús vagy épp energiaszegény.

Dr. Masaru Emoto japán tudós elsőként örökítette meg a vízkristályokat, oly módon, hogy a vízmintákat lefagyasztotta, majd egy speciális eljárással lefényképezte a vízben képződött kristályt. Évtizedeken átívelő kutatásai során több tízezer vízkristály-fotót készített.

Mit jelent az, hogy a vízkristály szabályos, rendezett szerkezetű?

Rendezett vízkristályDr. Masaru Emoto vizsgálatai során megállapította, hogy a természetes, tiszta  vizekben gyönyörű, szabályos, teljes hatos kristályszerkezetű vízkristályok képződnek, míg a klórozott vezetékes vízben sokszor ki sem alakulnak vagy torz, ún. strukturálatlan alakot vesznek fel.
Ezt követően Emoto számos érdekes kísérletet végzett a vízzel. Megállapította például, hogy a pozitív szavakra, hangokra, gondolatokra szép, rendezett, míg a negatívokra hiányos, amorf vízkristályok képződnek.

A rendezett, hatos kristályszerkezetű vizet nevezzük strukturált víznek. A rendezetlen kristályszerkezettel rendelkező vizet pedig strukturálatlan víznek.

Az itt látható fotó jól szemlélteti a két kristály közötti különbséget.

Masaru Emoto A víz üzenetei

Milyen hatása van az élő, rendezett szerkezetű víznek?

Amikor rendezetlen kristályszerkeztű vizet iszunk, testünknek óriási energiára van szüksége ahhoz, hogy ezt újra rendzetté alakítsa. Strukturált víz fogyasztása esetén, megspóroljuk testünknek ezt az energiaráfordítást.

A csecsemők strukturált vízkészlete 97%, mely az idő előrehaladtával egyre csökken.  Amikor ez arány 35 % alá esik, akkor következik be a halál. Ha szervezetünket folyamatosan strukturált vízzel látjuk el, akkor ezen az arányon képesek lehetünk javítani. A sejtszintű tisztulás hatására szervezetünk funkciói – tápanyagfelszívódás, méregtelenítés – jobban működhetnek, életminőség javulás és egyfajta anti-aging hatás léphet fel.

Rendezett vízkristály Alladin kancsóMi hozza létre a Nature’s Design aranymetszett üvegtermékek esetében a hatást?

A svájci Nature’s Design egyedülálló üveg- és porcelántermékei az aranymetszés arányai alapján megtervezett különleges formavilágunknak köszönhetően – laborvizsgálatokkal igazolhatóan – már 3 perc alatt rendezik a víz kristályszerkezetét, strukturált vizet hoznak létre.

A termékek ezen képességét – az Emoto által kifejlesztett vízkristály-fényképészeti eljárással végzett – svájci laborvizsgálatok bizonyítják (E.F.Braun CH-3628 Uttigen).

Mit jelent az aranymetszés?

Aranymetszés a természetbenAz ókor óta az aranymetszés a tökéletes egyensúly szimbóluma. Olyan szabály, amelyet a matematika, az építészet, a művészet és a természettudományok egyaránt felfedeztek és használtak. Alapja a phi (fi) számban rejlik, amely mindenütt jelen van a természetben, így az ókoriak a phi-t a világegyetem Teremtője által megszabott számnak tekintették. A fenyőtobozok, a levélelrendezésű növényi szárak, a rovartest részei mind-mind az aranymetszés szabályának engedelmeskednek.

Az aranymetszés az arányok egyenlőségéből származik, azaz az egész (a+b)úgy aránylik a nagyobbik részhez (a), ahogy a nagyobbik rész(a) a kisebbik részhez (b).

Az aranymetszés vezérelvként szolgál a Nature’s Design termékek tervezésében.

Minden üveg- és porcelántermékünk ezen arányokon alapul, ezért olyan élvezetesek a szemnek, energetikailag pedig követik az életerő áramlását.

Miért ilyen a termékek formája, milyen jelentősége van a hullámoknak ?

A víz és a speciális forma kölcsönhatásából rezonancia-hullámok keletkeznek, amelyek harmonizálnak egymással és felerősítik egymást.

A hathullámú szerkezet tudatos választás. Minden üveg és porcelán termék gondosan tervezett, összhangban az aranymetszés szabályaival. Minden darab valóban esztétikus és energikus, így az életerő energia tökéletesen áramlik benne.

Hogyan hat a speciális üvegösszetétel (kvarckristályok) a víz strukturálására?

A kvarckristályok ugyanolyan geometriai molekuláris struktúrával bírnak, mint a víz. Természetes szerepet játszanak a Föld bizonyos vizeinek szerkezet-kialakításában. Geometriájuknak és piezoelektronikus tulajdonságaiknak köszönhetően a kvarckristályok ideális információ-felerősítők.

Milyen szimbólum van az üveg alján?

Élet virága mandalaA termékek nagy része kapható – a Teremtés mintájaként ismert – Élet virága szimbólummal ellátott változatban is.

Az Élet virága” világszerte sok kultúrában szent szimbólum. Az Élet virága élő jelkép, a teremtést szimbolizálja. A teljességet, a tökéletességet, a harmóniába kerülést, az Univerzum minden elemének összekapcsolódását jelképezi.

A szimbólum megtalálható a termékeinken:  arannyal (23,8 karát tisztaságú), fehérrel, színessel és platinával.

Hogyan lehetséges, hogy az arany, a fehér, a színes és a platina szimbólumok különböző módon hatnak a vízre? Mi az egyes színek hatása?

Ismert tény, hogy minden szín: információ-hordozó, és hatással van ránk, emberekre. A víz, amellett, hogy reakcióba lép a színekkel, elnyeli azok rezgéseit és elmenti az azokra vonatkozó információt. (Tudni kell, hogy a frekvencia laboratóriumi körülmények között, tudományos eszközökkel bizonyítottan mérhető).

Javasoljuk, hogy a különböző színek közül megérzés alapján válasszunk, de segítségünkre lehetnek az alábbi leírások is:

Élet Virága szimbólumARANY (kb. 23.8 karátos arany)
A színek közül a világ minden táján a legnépszerűbb az arany változat. A történelem során az aranyat mindig is az energiával társították.

FEHÉR
A fehér színt a tisztasággal, a jósággal, az őszinteséggel, a kezdettel,  az ártatlansággal és a tökéletességgel társítjuk.  A fehér Élet virága segít kitágítani az érzékelést és az  észlelést, növeli a nyitottságot és az új lehetőségek észrevételének képességét.

SZÍNES
A szivárvány látványa örömet okoz nekünk, embereknek. Színei pozitív hatással vannak ránk, erősítik a világ és önmagunk felé érzett pozitív hozzáállásunkat.

PLATINA
A földkéregnek csupán 0,005 milliomod része platina. Bolygónkon tehát ez egy rendkívül ritka rém, így birtokosaik igazán büszkék lehetnek rá. A platina az önbizalmat erősíti, önmagunk elfogadását és szeretetét.

Az arany szimbólum aranyból készül, a platina platinából. A fehér és színes szimbólumokhoz milyen anyagot használnak?

Ezek normál, étellel nem reagáló, égetett üvegfestékek.

Hogy kerül a szimbólum az üvegbe?

A fehér változat egy speciális csiszolási eljárással kerül az üveg aljába. Az arany és a színes szimbólumokat pedig kb. 550-600 fokon égetik be az üveg aljába. A termékek tisztítása kézzel, finom tisztítószerekkel (citromsav, citrom olaj) javasolt.

Nature's Design üvegtermékek

Milyen összetételűek a Nature’s Design aranymetszett üvegtermékek?

Termékeink ólommentes, ételálló, vegytiszta üvegből készülnek.  A termékeink általánosságban a következő anyagokból állnak:

Szilícium-oxid SiO2, Alumínium-oxid Al2O3, Nátrium-oxid Na2O, Bór-trioxid B2O3, Kálcium-oxid CaO vagy kálium-karbonát K2CO3

A Nature’s Design kancsó az egyéb anyagokat is eltávolítja, illetve megöli a baktériumokat is?

Nem. A kancsó visszaállítja a természetes vízszerkezetet, strukturált vizet hoz létre. Ezért javasoljuk, hogy szűrt vizekkel, vagy megfelelő minőségű ivó vízzel használja.

Mennyi vizet igyunkMennyi strukturált vizet kell inni?

Egészségünk megőrzése szempontjából lényeges a test méregtelenítése és salaktalanítása. Nagyon fontos a megfelelő mennyiségű, életerős víz fogyasztása.

Sok vásárlónk azt tapasztalta, hogy lényegesen több vizet iszik, amióta Alladin kancsót használ a mindennapokban. Eleinte azonban mindenképpen javasoljuk a fokozatos bevezetést (napi 1-2 pohár), az esetlegesen fokozottabb méregtelenítés miatt. Ez a mennyiség később természetesen növelhető.

Mi történik, ha szűrt vizet öntök a Nature’s Design termékekbe?

A szűrt víz, ha tiszta is, általában gyengített struktúrájú víz. Termékeink helyreállítják a víz kristályszerkezetét.

Vihetek kiegészítő információt az üvegbe?

Általánosságban elegendő a TC és Nature’s Design aranymetszett üvegtermékek használata. Az energiák keverésével nagyon tudatosan és óvatosan kell bánni, mert ezek olykor zavarhatják is egymást.

Természetesen azonban  lehetséges kiegészítő információkat vinni az üvegbe (pl. kristályok segítségével). Ezt azonban mindig nagyon gondosan, és megfelelő tudással kell megtenni, mindezt saját felelősséggel.

Mi van akkor, ha az üveg megreped?

Az üveget a gyártás során mindig egy bizonyos maradékfeszültséggel készítik el. Az ún. “feszültség okozta repedések” a Nature’s Design termékek üvegében nagyon ritkák, mivel ezeket „duplán feszültségmentesítik”. Ennek ellenére ritkán keletkezhetnek repedések. A megrepedt termékeket természetesen azonnal újjal pótoljuk.

Mi van, ha vásárlás után mégis elégedetlen vagyok a termékekkel?

Kérjük, ezzel kapcsolatban szíveskedjen elolvasni az Általános Szerződési Feltételeket.

Palack & pohár

Mit eredményez az Alladin kancsó?

Az Alladin kancsó rendezi a beletöltött víz kristályszerkezetét, strukturált vizet hoz létre. A kancsó körüli energiamező harmonizáló és élénkítő hatással lehet a körülötte lévő térre is, ezért javasoljuk domináns helyre tenni.

Mennyi idő alatt rendezi az Alladin kancsó a vízkristályokat?

Már kb. 3 perc múltán megtörténik az Alladin kancsóban a rendes vezetékes víz kristályainak rendeződése.

Alladin kancsó

Lehet-e a kancsóban több, mint egy hétig tárolni a vizet?

Igen, vásárlóink elmondása szerint, még ennél tovább is eltartható a kancsóban a víz.

Alladin készletMi a különbség a kancsó és a pohár között?

A hatás erőssége a forma és a geometriai struktúra összetettsége miatt tér el a kancsó és a pohár esetében. A kancsó 100-as skálán kb. 100-as hatékonyságú, míg a pohár hatékonysága 40-50.

Akkor is megmarad a hatás, ha a kancsóból műanyag palackba öntjük a vizet?

Ha a kancsóból műanyag palackba öntjük a vizet, akkor a szerkezet gyorsan felbomlik, hiszen a műanyag a víz tárolására kevésbé előnyös anyag.

Mennyi folyadékot ajánlott tölteni az Alladin kancsóba?

A kancsó esetében az az ideális, ha az üveg alsó nagy hasát töltjük meg.

Milyen folyadékkal érdemes használni a Termékeket?

Erre röviden csak annyit szoktunk válaszolni, hogy azzal, amit eddig is ittál.
Ha az szűrt víz, tárold kancsóinkban, így a vized nem csak kémialiag, a vízszűrő hatására javul majd, hanem szerkezetileg is, üvegtermékeink által. Ezáltal tényleg elmondhatod, hogy egy rendkívül magas minőségű vizet fogyaszthatsz.

Csapvíz esetén fogod tapasztalni a legnagyobb ízváltozást, a Nature’s Design üvegtermékekbe töltött csapvíz lágyabb, selymesebb ízű lesz.

Ha eddig ásványvizet ittál, és ragaszkodsz kedvenc vizedhez, akkor is használhatod termékeinket, hiszen a szerkezetére ugyanúgy hatással van.

A vízen kívül lehet-e mást is tölteni az üvegtermékekbe?

Természetesen lehet. Itt is igaz az, ahogy azt fogyaszd az üvegtermékeinkből, amit eddig is ittál. Gyümölcslevek, szörpök esetén gazdagabb ízvilágot tapasztalhatsz majd. Gyümölcslevekhez kifejezetten ajánljuk Cadus kancsónkat, amely szélesebb száj-illetve nyakrésszel rendelkezik, ezáltal rendkívül könnyű tisztítani.
Viszont meleg italokat (pl. forró tea) nem ajánlunk kancsóinkba tölteni, hiszen nem hőálló üvegből készülnek.

A szimbólum nélküli Nature’s Design aranymetszett üvegtermékek kevésbé hatékonyak, mint a szimbólummal ellátott társaik?

A vízkristályok rendezettsége a termékek formájának hatására jön létre. A szimbólumok és színek plusz információk.

KristálygyógyászatA kristályok, úgy, hogy nem érintkeznek közvetlenül a vízzel, hogyan tudják kifejteni hatásukat?

A kristályokból rezgések, elektromágneses frekvenciák indulnak ki, amelyeket az üveg továbbít.

Melyik kristály-társítás a legideálisabb a Nature’s Design termékek szempontjából?

A legideálisabb a rózsakvarc, ametiszt és hegyikristály társítása. Ez az együttes hasonló frekvenciát bocsát ki, mint ami a kvarcórákat működteti; világszerte használják a víz energiával és életerővel való dúsítására.