Thank you kids ökopalack

kornyezetbarat   thank_you

Űrtartalom

3 dl, 5 dl

Előállítás

hagyományos kézművesmunka

Anyaga

üveg, parafa, fa, kaucsuk gumi

Válasszon terméket:

Thank you Kids ökopalack gyerekeknek 5 dl    Ár: 12.900 Ft

Thank you Kids ökopalack gyerekeknek 3 dl (forró italokhoz)    Ár: 12.700 Ft

irany_a_webaruhaz

A gyermekek számára azzal a céllal készítettünk hordozható ökopalackot, hogy körükben is kedveltté és menővé tegyük a vízfogyasztást! Gyermekünk büszkén és örömmel használja majd saját kezűleg festett palackját, mely egy plusz motivációt jelent számára a víziváshoz. Szülőként pedig mi is elégedettek leszünk, hogy gyermekünk energiával teli, strukturált vizet fogyaszt.

A gyermekek - alkotásaik elkészítéséhez - különféle motívumokat tartalmazó sablonokat és vízzel oldható akvarell ceruzákat is találnak majd a palack dobozában. Ezek segítségével egyedi alkotásokat készíthetnek a parafa borításra.

A Thank you Kids ökopalack biztonságos, mivel teljesen természetes anyagokból készül, az üvegen pedig vastag parafa-védőborítás található. A szerves műanyagból készült sportkupak használata egyszerű és biztonságos. A kupak szerves műanyag, 100%-ban biológiailag lebomló, komposztálható.

 

ökopalack gyerekeknek

Hogyan tisztítható?

Nagyon egyszerűen! Távolítsa el az ökopalackról a gumigyűrűket, a parafaborítást és a kupakot. Ezt követően az üvegpalackot elmosogathatja kézzel vagy mosogatógépbe helyezheti.

ökopalack gyerekeknek