Thank you ökopalack 5 dl

Thank you ökopalack 5 dl

kornyezetbarat   thank_you

Űrtartalom

5 dl

Előállítás

hagyományos kézművesmunka

Anyaga

üveg, parafa, fa, kaucsuk gumi

Válasszon terméket:

Thank you ökopalack 5 dl    Ár: 10.300 Ft

irany_a_webaruhaz

A legnépszerűbb ökopalack!

A Thank you ÖKOpalackok közül ez a fél literes változat a legkedveltebb, hiszen tökéletesen beleillik még kisebb méretű táskákba is, és akár a munkahelyünkre is magunkkal vihetjük, íróasztalunkon sem foglal sok helyet. Sőt, modern formatervezése miatt, még divatos kiegészítőként is használhatjuk.

Praktikus tanács! A szervezetünk hidratáltságához napi 3 liter vízre van szükségünk. Az elegendő folyadékfogyasztást könnyen számon tarthatjuk, ha tudjuk, hogy palackunkat egy nap hatszor kell megtöltenünk!

Élj tudatosan, igyál megfelelő mennyiségű vizet és használj eldobható műanyag palackok helyett 100%-ban természetes anyagokból készült ÖKOpalackot!

»Ez a palack olyan szép, igazán élvezet belőle vizet inni. Köszönöm.«

Víz kristály

Ökopalack összetétele

Vásárlónk véleménye

„Az ökopalack azért különleges számomra, mert a napi 8-10 órás ülőmunkám mellett nehezebb volt betartanom a megfelelő vízfogyasztást. Az ökopalackkal a napi háromszori újratöltés (0,7 literes a palackom) is néha kevés. Oka: nagyon kellemes az íze, a palackot megérinteni is élmény, kellemesen belesimul a kezembe. Most már természetes számomra is a vízfogyasztás!”

D. Zsuzsanna

Hogyan tisztítható?

Nagyon egyszerűen! Távolítsa el az ökopalackról a gumigyűrűket, a parafaborítást és a kupakot. Ezt követően az üvegpalackot elmosogathatja kézzel vagy mosogatógépbe helyezheti.

Ökopalack tisztítása

Ökopalack tisztítása