A rejtélyes víz

A víz memóriájaA víz memóriája

A víz Földünk legismertebb, mégis az egyik legrejtélyesebb anyaga. Sok tudósnak ad mai napig témát a víz kutatása, de eme különleges anyag számos rendhagyó tulajdonsága, anomáliája a vizsgálatok során sokszor több kérdést szül, mint választ.

A víz kutatásának egyik fontos szempontja a víz memóriája, hogy a víz tud-e emlékezni, hatnak-e rá az információk, amelyekkel találkozik? Az eddigi kutatások azt támasztják alá, hogy a víz igenis megváltozhat a körülötte lévő közegnek megfelelően. Történtek már vizsgálatok e tárgyban megismételhetően és bizonyíthatóan ultramikroszkóppal, baktériumokkal, vízkristály fotózással.

Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy a víz, amit megiszunk, milyen információt hordoz és milyen hatással van ránk? Az információval feltöltött víz kommunikál a test sejtjeiben lévő vízzel, vagy keveredik vele, ekkor a testet szabályzó funkciók is változhatnak. Az erre irányuló jövőbeni kutatások eredményei akár a megelőző orvostudomány módszereiben is hozhatnak áttörő változásokat.

Ön milyen vizet fogyasztana szívesen, ha jelentősége van, hogy milyen információt hordoz? A víz eredeti tulajdonsága a folyamatos mozgás, közege a természet. Gondoljunk csak bele, milyen szívesen iszunk egy friss hegyi patakból vagy egy csörgedező forrásvízből.

A svájci Nature’s Design kancsói, poharai és hordozható palackjai az aranymetszés tökéletes arányai alapján készülnek. Az aranymetszéssel a természet arányának információját kívánja átadni a benne tárolt víznek, a természetre emlékezve.

Különlegességük, hogy az aranymetszés szerinti geometriájuknak köszönhetően – laborvizsgálatokkal alátámaszthatóan –, 3 perc alatt helyreállítják a víz kristályszerkezetét, strukturált vizet hoznak létre. A vízben létrejött változást a svájci E.F Braun labor akkreditálta.

Miben segíthet Önnek a Nature’s Design a termékeivel? Kancsóink, poharaink a forrásvíz frissességét, finom ízét hozzák el a mindennapokba. Próbálja ki, hogy mennyire frissítő és jó ízű tud lenni belőlük a víz! Így könnyen elegendő mennyiséget tudunk fogyasztani.

A Víz Világnapja (március 22.) alkalmából 3 különleges akciót kínálunk Vásárlóinknak egész március hónapban!

víz memóriája