alladin kancsó

Vásárlónk véleménye

„Az Alladin kancsóból fogyasztom a napi vízmennyiségemet. Szeretem, mert kellemes a formája, könnyű megfogni, stabil az asztalon, és selymessé, valahogy jobb ízűvé teszi az egyszerű vizet is, így többet is iszom.”

S. L. Jucus

Válasszon terméket:

Aktuális árainkat webáruházunkban találja!

irany_a_webaruhaz

Víz kristály

alladin kancsó

Űrtartalom

1.3 l
2.3 l

Előállítás

szájjal fújt, hagyományos eljárással készül

Anyaga

ólommentes üveg, 70°-ig bírja a hőt

Az Alladin kancsó a Nature's Design termékek kínálatának alapja. Az Alladin kancsó - talpán az arany Élet virága szimbólummal - évek óta a legnépszerűbb termék

A kancsó hat részből álló lépcsőzetes kialakítása, arányaiban a Fibonacci sorozat első hat számának felel meg. Így jelenik meg az aranymetszés, azaz a természetben mindenhol fellelhető rendező elv a kialakításában.

A természetes, tiszta, élő vizek teljes, hatos kristály-szerkezettel rendelkeznek. Az Alladin kancsó erre a hatos szerkezetre állítja vissza a csapvíz töredezett vízkristályait, ezáltal újjáéled a víz természetes ereje. A kancsó körüli energiamező harmonizáló és élénkítő hatással van a körülötte lévő térre is, ezért javasolt domináns helyre tenni.

NÉV AZ. Űrtartalom Élet virága
Alladin 1.3 Alap 7100 1.3 l -
Alladin 1.3 Arany 7110 1.3 l  gold arany
Alladin 1.3 Színes 7120 1.3 l  happy színes
Alladin 1.3 Fehér 7130 1.3 l  whitefehér
Alladin 1.3 Platina 7116 1.3 l  platinum platina
Alladin 2.3 Családi Alap 7200 2.3 l -
Alladin 2.3 Családi Arany 7210 2.3 l  goldarany

 

flower-of-lifeAz Élet Virága

Ez az erőteljes szimbólum egyfajta kifejező formája annak, amit olykor „szent geometriaként” emlegetnek. Sok kultúrában és vallásban megtalálható – ugyanúgy termékeinkben is

Tovább