alladin készlet

Vásárlónk véleménye

„Vonzóak az üvegek, poharak. Aki nem tud elég vizet inni, vagy eddig nem tette meg, megtanul a gyönyörű üvegek által. A víz lágy, selymes, itatja magát. A család minden tagja napi szinten örömmel használja őket - otthon, iskolában.”

K. Ágnes, Budapest

Víz kristály

alladin készlet

Űrtartalom

1.3 l

Előállítás

szájjal fújt, hagyományos eljárással készül

Anyaga

ólommentes üveg, 70°-ig bírja a hőt

Az Alladin készlet tartalmaz egy 1,3 literes Alladin kancsót arany Élet virága szimbólummal valamint 2 db vagy 4 db Mythos poharat arany Élet virága szimbólummal

A kancsó hat részből álló lépcsőzetes kialakítása, arányaiban a Fibonacci sorozat első hat számának felel meg. Így jelenik meg az aranymetszés, azaz a természetben mindenhol fellelhető rendező elv a kialakításában.

A természetes, tiszta, élő vizek teljes, hatos kristály-szerkezettel rendelkeznek. Az Alladin kancsó erre a hatos szerkezetre állítja vissza a csapvíz töredezett vízkristályait, ezáltal újjáéled a víz természetes ereje. A kancsó körüli energiamező harmonizáló és élénkítő hatással van a körülötte lévő térre is, ezért javasolt domináns helyre tenni.

NÉV AZ. Űrtartalom Élet virága
Alladin Készlet 1.3 + 2 db Mythos 71121 1.3 l gold arany
Alladin Készlet 1.3 + 4 db Mythos 71141 1.3 l gold arany

flower-of-lifeAz Élet Virága

Ez az erőteljes szimbólum egyfajta kifejező formája annak, amit olykor „szent geometriaként” emlegetnek. Sok kultúrában és vallásban megtalálható – ugyanúgy termékeinkben is

Tovább