Cadus kancsó

Vásárlónk véleménye

„Sokkal több vizet fogyaszt a 6 éves lányom, amióta ezt használjuk. Mindig azt mondja: "Anya, kérek vizet, de élőt!" A víz szerintem sokkal lágyabb, selymesebb lesz benne. S nem utolsó szempontból pedig még nagyon dekoratívak is a termékek, így egy ünnepi asztalon is megállják a helyüket.”

Sz. Ágnes

Válasszon terméket:

Cadus Kristályokkal, 1 l Ár: 16.900 Ft

Cadus Kristályokkal, 1.5 l Ár: 19.990 Ft

Cadus Fehér, 1 l Ár: 16.900 Ft

Cadus Fehér, 1.5 l Ár: 19.990 Ft

Cadus sókancsó Ár: 27.300 Ft

irany_a_webaruhaz

 

Víz kristály

Űrtartalom

1 l és 1.5 l

Előállítás

szájjal fújt, hagyományos eljárással készül

Anyaga

ólommentes üveg, 70°-ig bírja a hőt

Az 1 literes és 1.5 literes, szájjal fújt Cadus kancsót az aranymetszés arányai alapján tervezték. A kancsót egy hozzáillő üvegfedő zárja.

A Cadus kancsó két féle méretben és változatban kapható: az első változat alján fehér Élet Virága szimbólum található, a második változat alján pedig egy lezárható bemélyedés, amelybe különböző kristályokat helyezhetünk. A kialakítás előnye, hogy a kristályok közvetlenül nem érintkeznek a vízzel, így nem szennyezhetik azt be. Szemünket is gyönyörködtethetjük benne, hiszen a víz nagyító hatása a kristályoknak látványos ragyogást biztosít! A kancsó a kristályokat tartalmazza!

NÉV AZ. Űrtartalom Élet virága
Cadus Kristályokkal 8900 1 l -
Cadus Kristályokkal 8960 1.5 l -
Cadus Fehér 8930 1 l white fehér
Cadus Fehér 8970 1.5 l white fehér
Cadus sókancsó 8950 1 l white fehér

flower-of-lifeAz Élet Virága

Ez az erőteljes szimbólum egyfajta kifejező formája annak, amit olykor „szent geometriaként” emlegetnek. Sok kultúrában és vallásban megtalálható – ugyanúgy termékeinkben is

Tovább