aranymetszett egyedi üvegtermékek

Ajándékozzon vitalitást, életerőt, energiát Karácsonyra!

Válasszon értékálló ajándékaink közül, melyet személyre szabottan állítottunk össze, legyen szó a feleségéről, gyermekéről vagy épp idősebb szüleiről.

Ön kinek keres?

Tucat ajándék helyett

Karácsonykor sokan keressük az ideális meglepetést szeretteinknek. Valami különlegesre, személyesre vágyunk, hiszen a tucat-ajándékok ideje lejárt!  

Egészségtudatos

Az elmúlt években megtapasztalhattuk, hogy a legnagyobb kincs az egészségünk. Minden eddiginél nagyobb hangsúly helyeződik az egészség-tudatosságra és az immunrendszer erősítésére.

Hasznos és Praktikus

A Nature’s Design hasznos és praktikus ajándékot kínál Önnek, amely egyszerre egyesíti a magas esztétikai értéket, és mégis hasznos, praktikus ajándék, hiszen csupán 3 perc alatt a normál csapvízből strukturált vizet állít elő.

Natures Design Termekek Karacsonyra

Örvendeztesse meg szeretteit...

Európai színvonalban is kiemelkedő minőségű, egyedi, kézzel készített üvegtermékeinkkel,
melyek
20 év múlva is komoly értéket képviselnek majd.

Csomag Egyben

Miért olyan különlegesek az aranymetszett üvegtermékek?

Aranymetszés elve alapján készült termékeink csupán 3 perc alatt a normál ivóvízből strukturált vizet állíthatnak elő. A strukturált víz olyan szerkezettel rendelkező víz, amely a elősegítheti a könnyebb felszívódást a sejtekben.

A szervezet számára az a legmegfelelőbb víz, mely a természetes forrásvizekhez és az emberi szervezetben található folyadékokhoz hasonló szerkezettel rendelkezik. Ez azért fontos, mert ebben az esetben nem jár energiatöbblettel befogadnia a vizet. Továbbá, a minőségibb vízfogyasztás csökkenti az öregedés mértékét, segítségével könnyebben szívódnak fel a gyógyszerek és vitaminok, és segít eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből.

A normál vízből néhány perc alatt struktúrált vizet készít.

A strukturált víz fogalmát Dr. Masuro Emoto japán tudós, világhírű víz-szakértő kutatásainak köszönhetjük. A strukturált víz olyan szerkezettel rendelkező víz, amely a lehető legkönnyebben szívódik fel a sejtekben, ezáltal az ilyen típusú víz oxigén-szállítási képessége kiemelkedő. Kutatásai során arra jött rá, hogy a víz befogadja és megtartja a különböző információkat. Lefényképezte a vízkristályokat, azzal igazolva, hogy pl. a zene és a szavak hogyan változtatják meg a szerkezetüket. 1999-ben jelent meg könyve A víz üzenetei címmel, melyet azóta már 20 nyelvre lefordítottak, és több millió példányban kelt el.

Hogyan állítják elő a strukturált vizet a Nature’s Design termékek?

Termékeink formavilága az aranymetszés szabályait tükrözi, melynek köszönhetően- Emoto módszerével igazolva- már 3 perc alatt strukturált vizet hoz létre. A kancsók és a poharak speciális hullámszerkezetének köszönhetően a beletöltött vízben változás alakul ki.

Az üveg alján az ősi  Élet virága- szimbólum található, ami a Teremtés motívumaként ismert. A víz információhordozó tulajdonsága miatt elmenti ezt a jelentést. Az indiai védikus szentírások szerint az Élet virága szimbólum növeli a nyitottságot, és segít észrevenni az új lehetőségeket. 

Összefoglalva: A strukturált víz számtalan pozitívumot hozhat be  ajándékozottad életébe. Ez egy olyan ajándék, amit amikor csak használ, eszébe jutsz.

Ajándékozzon életerőt, energiát, vitalitást!

Válasszon szeretteinek személyre szabott karácsonyi csomagjaink közül, így rendkívül kedvező áron juthat hozzá termékeinkhez!
A szettek gyorsan fogynak. Válassza ki az Önnek tetszőket, és rendelje meg a készlet erejéig! A karácsony közelebb van, mint gondolnánk! 🙂
happy,loving,older,mature,mother,and,grown,millennial,daughter,laughing

Anyukámnak

Mindannyian szeretnénk örömet okozni Édesanyánknak, szeretnénk, hogy energikus és jókedvű legyen. Olyan csomagokat állítottunk össze, ami segíthet ebben!

Válassz a csomagjaink közül:

woman,surprising,her,husband,with,a,gift,on,the,couch

Férjemnek

Férfiaknak összeállított csomagjaink nem csak a hidratáltságot szolgálják. Az üzleti könyvek kikapcsolódást nyújtanak és segítenek a fejlődésben, a boros eszközök pedig olyan páratlan íz-élménnyel varázsolják el őket, amiért mindig hálásak lesznek.

Válassz a csomagjaink közül:

beautiful,young,couple,is,celebrating,at,home.,handsome,man,is

Feleségemnek

Férfiként az ajándékválasztás igazi fejtörést okozhat, így szeretnénk megkönnyíteni a dolgot. Mindegyik, Kedvesednek összeállított csomagunkat úgy válogattuk össze, hogy a hölgyek megtalálják benne magukat.

Válassz a csomagjaink közül:

fairy,miracle,wonder,cozy.,self portrait,of,embrace,full,family,gathering.

Idősebb szülőknek/
egész családnak

Nagyobb csomagjaink kiváló ajándékok a családnak, illetve a nagyszülőknek. Az éltető strukturált víz pozitív hatásait így mindenki élvezheti.

Válassz a csomagjaink közül:

happy,siblings,hugging,outside

Gyerekeknek

A gyerekekre is gondoltunk, mert tudjuk, hogy milyen fontos a gyerekek megfelelő hidratáltsága. Kisebbek és nagyobbak számára szóló csomagunkban is olyan termékeket találsz, amiből a gyerekek szívesen isznak vizet.

Válassz a csomagjaink közül:

Kellemes Ünnepet kívánunk!