Strukturált víz előállítása egyszerűen és gyorsan! Ismerje meg termékeink működésének 3 alapelvét!

A VÍZ EREJE

1
A természetes víz nagyszerű ízzel rendelkezik, és tele van éltető energiával. A csapvíznek sem az íze, sem az energiája nem érhet fel hozzá - a természetellenes közegnek köszönhetően, melyben tároljuk és szállítjuk.

Fontos tudnunk, hogy a víz képes az információ felvételére, tárolására és átadására. A víz tehát érzékeli környezetének hatásait! Ez az oka, hogy a Nature's Design termékekben visszaáll a víz kristálystruktúrája az eredeti, természetes állapotára.

A vizsgálati eredmények az EF Braun laborból (CH-3628 Uttigen, Svájc) származnak.
A vízkristályok fotói a dr. Masaru Emoto által kifejlesztett eljárás szerint készültek.

TERMÉKEINK KÜLÖNLEGES FORMÁJA

6
Az aranymetszés tökéletes arányait világunkban szinte mindenhol megtalálhatjuk: növényekben (pl. napraforgó), kagylóhéjakban, a hullámok mozgásában, de akár az emberi test felépítésében is. Az arany arányt már a legősibb koroktól kezdve használták a művészetekben és az építészetben is…

Ezért alkottuk meg mi is termékeinket az aranymetszés arányai alapján, létrehozva azt a formát, melyben a víz igazán jól érzi magát.

A Nature’s Design termékek a víznek visszaadják természetes, hexagonális (hatszögletű) kristályszerkezetet!

AZ ÉLET VIRÁGA SZIMBÓLUM

7
Az Élet virága egy erőteljes, ősi szimbólum, melyet számos különböző civilizáció használt a világ minden részén, már 5000 évvel ezelőtt is.

Egyszerű szépségével és tökéletességével, a teremtés újra és újra megújuló folyamatának szimbóluma. Formájával hozzájárul a víz harmonikus újrarendeződéséhez.

Négy különböző Élet Virága változat van, melyeket 600 °C fokon, kívülről égetik a termékekbe.