Fraud Blocker
Vitalizál 11. szülinap

Mi vár Rád a szülinapi hónapban?

Akciókkal, különleges csomagajánlatokkal készülünk, melyekre most érdemes lecsapni. (Évente kétszer van nagy akciónk: ilyenkor és karácsonykor. Csomagjainkat lásd lejjebb.)

Az akciós csomagot vásárlók közül egy szerencsés visszanyerheti a csomagja árát. Sorsolás: július 10. hétfő

Vitalizál- Igyunk többet, igyunk zöldebben

11 évvel ezelőtt úgy döntöttünk, Magyarországra is elhozzuk a minőségi, forrásvízhez hasonló vízivás élményét a strukturált víz által, ami abban is segít, hogy többet ihassunk, valamint abban, hogy kiszorítsuk a műanyag palackokat háztartásunkból.

Hogy kerültek a Nature’s Design termékek Magyarországra?

Nem hiszek a véletlenekben, abban hiszek, hogy amit tennünk kell, és ami a valódi feladatunk, az megtalál minket. Nem volt ez másképp a Nature’s Designnal sem.

Emoto nevével először 2008-ban találkoztam. Akkoriban már foglalkoztam vízprogramozással, megtapasztaltam saját magamon és a környezetemen, hogy mennyire hasznos, és milyen hatékonyan tud működni.

Sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan lehetne minél több emberhez, minél egyszerűbben, gyorsabban eljuttatni ezt a lehetőséget, de nem volt eszközöm hozzá.

elet viraga

Néhány évvel később egy barátom Svájcból hozott nekem néhány poharat ajándékba, amik alján (akkoriban még) megerősítő mondatok voltak, valamint különleges, hullámos kialakítással rendelkeztek.

Kellemes volt inni belőlük, valahogy másnak tűnt a belőle fogyasztott víz íze. Úgy éreztem, végre egy olyan eszközre leltem, amivel a programozott vizet el tudom juttatni az emberekhez.

Felvettem a kapcsolatot a Svájci gyártóval, akiktől megtudtam, hogy ez a termék sok-sok kutatómunka eredménye, és több mint 10 év tapasztalat van mögötte.

Megleltem az eszközt, amivel segíteni tudok, amivel minél többen energiával feltöltött vízhez juthatnak.
Küldetésem azóta is, hogy minél több ember lépjen a tudatos vízfogyasztás útjára, és minél többen ismerjék fel a víz és víz közötti különbséget.

Több mint 10 éve a tiszta, vitalizált víz mellett!

Nagyon jó érzés, hogy itthon eddig már több ezer emberhez juttattuk el ezeket a különleges üvegtermékeket, csak hogy el lehessen képzelni, mennyi is az: a sok ezer pohár az Eiffel-torony kétszeresét kiadná hosszúságban.

11 év alatt missziónk egyre csak nőtt és erősödött: Minél több embert hozzásegíteni ahhoz, hogy még tudatosabbá válhasson a vízivás- és a vízminőség fontosságával kapcsolatban.

Eközben mi is egyre többet tanultunk a témáról, és kitörölhetetlenül világossá vált sokféle módszer tanulmányozása által:
a víz információ-felvevő tulajdonsága rendkívül tudományos, kutatásokkal alátámasztott terület.

Nemrég ismerkedtünk meg Dr. Csiszár Róberttel, aki Magyarországon az Információs-gyógyászat úttörője, legfőbb képviselője.

dr csiszar robert

Könyve, az Információs gyógyászat megtalálható egyik csomagunkban is.
A könyvben külön fejezetet kapott az „információs víz”, amelyről már sokan hallhattunk Dr. Masaru Emoto kutatásaiból is.

A víz szerkezetét és az élő szervezetekben betöltött szerepét rajtuk kívül még számos kutatásban vizsgálták, de egy Dr. Körbler nevezetű bécsi tudós már a 80-as években leírta a víz információ tároló képességét és az „információs víz” készítését, mint a jelgyógyászat egyik fontos terápiás módszerét.

Ismerkedj meg a Vitalizállal, csomagjainkkal, és az ezek mögött álló gondolatisággal!

Tevékeny, kihívásokkal teli 11 év áll a Vitalizál mögött.
Köszönjük a bíztatást, és a rengeteg pozitív visszajelzést!

Nézd meg beszélgetésünket Görög Zitával az Ökopalackról!

Szülinapi csomagajánlataink

Nyerd vissza csomagod árát! Most mindenki, aki születésnapi csomajainkból vásárol, esélyt kap, hogy visszanyerje csomagja árát.
Sorsolás: 2023.07.10. hétfő

Vízzel töltődöm csomag

Vízzel töltődöm csomag