Mi az a strukturált víz?

Mi az a strukturált víz? Miért előnyös a fogyasztása?

Tudja meg Jakab István /VNTV/, Dobráné Lábodi Edinával /Nature’s Design Magyarország/ készített riportjának 2 perces részletéből!

A víz nemcsak a szomjunkat oltja, hanem egy információ hordozó közeg is. A víznek 4 féle halmazállapota van: folyékony, légnemű, fagyott, valamint az élő, strukturált víz. Ez utóbbi csak az élő rendszerekben található meg (pl.: a természetben, az élőlényekben, vagy egy speciális, természetes formai alakzatban).

A természetben található víz, míg otthonunkig elér számos negatív hatásnak van kitéve (szállítás, magas nyomás, vegyi kezelések), így elveszti rendezett szerkezetét, struktúráját.  A strukturált víz ismertetőjegye, hogy kristályai hatszögletű, hexagonális alakzatba rendeződnek.

Amikor rendezetlen szerkezetű vizet iszunk, testünknek óriási energiára van szüksége ahhoz, hogy ezt újra strukturálttá alakítsa. Az Alladin strukturált víz készítő kancsóból nyert víz szerkezete azonos a testünkben lévő víz szerkezetével, így, ha a kancsóban tárolt vizet fogyasztjuk, megspóroljuk testünknek ezt az energiaráfordítást.

Alladin kancsó webáruház

A csecsemők strukturált vízkészlete akár 97%, mely az idő előrehaladtával egyre csökken.  Amikor ez arány 35 % alá esik, akkor következik be a halál. Ha szervezetünket folyamatosan strukturált vízzel látjuk el, akkor ezen az arányon képesek lehetünk javítani. A sejtszintű tisztulás hatására szervezetünk funkciói – tápanyagfelszívódás, méregtelenítés – jobban működhetnek, életminőség javulás és egyfajta anti-aging hatás léphet fel.

Tudjon meg még többet a strukturált vízről és Dr. Masaru Emoto vízkísérleteiről A víz üzenetei című kisfilmből!

Similar Posts