Mi az a strukturált víz?

Tekintse meg Jakab István /VNTV/ és Dobráné Lábodi Edina beszélgetésének rövid részletét a strukturált vízről!

A strukturált víz, a víz ép, természetes állapota. Ismertetőjegye, hogy az strukturált víz kristályai hatszögletű, hexagonális alakzatba rendeződnek.

Strukturált víz található az emberi kéz által nem érintett hegyi patakokban és forrásokban. Sajnos az otthonunkba kerülő ivóvíz kristályai a szállításnak, magas nyomásnak és vegyi kezeléseknek köszönhetően megtörnek. Ezt a vizet nevezzük holt víznek.

Amikor holt vizet iszunk, testünknek óriási energiára van szüksége ahhoz, hogy ezt újra strukturálttá alakítsa. Strukturált víz fogyasztása esetén, megspóroljuk testünknek ezt az energiaráfordítást.

A csecsemők strukturált vízkészlete 97%, mely az idő előrehaladtával egyre csökken.  Amikor ez arány 35 % alá esik, akkor következik be a halál. Ha szervezetünket folyamatosan strukturált vízzel látjuk el, akkor ezen az arányon képesek lehetünk javítani. A sejtszintű tisztulás hatására szervezetünk funkciói – tápanyagfelszívódás, méregtelenítés – jobban működhetnek, életminőség javulás és egyfajta anti-aging hatás léphet fel.

Tudjon meg még többet a strukturált vízről és Dr. Masaru Emoto vízkísérleteiről A víz üzenetei című kisfilmből!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.